Sunday, July 3, 2011

perasan tak blogger2 cantik + pemes semuanya ade abang

Assalammualaikum..

   Hai semua. Perasan tak kebanyakan blogger perempuan yang cantik2 yang pemes2 semua ade abang yang hensem2 kan.Tak tau lah pulak kalau daku baru nak perasan kan. Tapi nak post jugak kat entry ni huhu. Sape kah mereka yang pemes cantik tu? Jom usha

  • Fatin Liyana
Korang semua tau kan beliau ado abang yang kiut malatop nyah. Untung. 

  • Maria Elena
Beliau pun ade  abang jugak kan. Kalau tak silap daku lah.

  • Nisa Kay
Nisa pu same. Abang beliau pun seorang blogger. Ala Muez Angelo tu. Kenal kan. Orang temerloh same daku lah.

  • Irine Nadia Marcello
Abang beliau ni pun seorang blogger pemes jugak. Kiut gilos lah beliau ni adoi.

   Setakat yang daku suka belek2 blog ini lah blogger tu. Untung kan ade abang yang hensem2 yang kiut2 sebab bangge lah kau adik die hee. Boleh eksyen jugak hikhik. Paling penting ade abang bole back up adik kan. Pape pun act daku suka dengan cara2 blogger2 di atas ni. Sebab? Fashion dorang malatop lah.

   Sory to say Nisa Kay yang paling daku sukalah bab2 style beliau sebab sempoi & simple je. Cantik pulak. Andai kate mereka2 baca entry ni maap ye sebab tepek muka anda semua kat sini. Sekian.

sumber gambar : google saje

p/s : suke tengok orang cantik sebab kene tempias hahah


34 comments:

  1. dia org punya follower ribu-raban..fuhh..untung jd org cantikkan..^_^

    ReplyDelete
  2. hehe taknak jadi blogger yang pemes gak ke ?

    ReplyDelete
  3. freaky :

    opss persoalan cemas..hahaha...

    ReplyDelete
  4. aku & fantasi :

    aah cantik sangat

    ReplyDelete
  5. sedap mata memandang org yg chantek ni hehe btw, xprasan plak dorg ada abg2 hehe

    ReplyDelete
  6. grrr.. melepas~ hahahaha

    cool sabtuday gathering with bloggers http://eleventx.blogspot.com/2011/07/blogger-sports-carnival-2011-with.html

    ReplyDelete
  7. kakak suka dorang juga~!!! jeles dorang ada abang hensem~haha statement gedik dr akak.

    ReplyDelete
  8. kak aisah :

    eh tenkiu datang komen ..
    akak pun cantik juge :)

    ReplyDelete
  9. celah mane nak cari la kan hihihi

    ReplyDelete
  10. jiha pun ade ABG jugak ape.hehheee

    ReplyDelete
  11. baru paham kenapa cik suha tak cantik n pemes..sebab cik suha anak sulung n xde abang...mak,sila bg abg!cik suha nak abg!






    (^_^)

    ReplyDelete
  12. adoy.. diorang tu sgt cntek follower beribu2.. huuu

    ReplyDelete
  13. suha :

    x de abg x cantik pun bole pames ape..
    hihi

    ReplyDelete
  14. saya ada abang gak..ia jadi supervisor je..hahahah..

    supervisor=blogger

    sama je kan..heheh..;p

    ReplyDelete
  15. ini dinamakan kecantikan hak milik setiap insan kih kih x ade kene mengene ngn tajuk Abg adik abg adik

    ReplyDelete
  16. zippo :

    hahaha ade lah sikit2 tu kan

    ReplyDelete
  17. tau xpe!
    adek bradik same2 ningkat dlm dunia blogger
    hehe

    ReplyDelete
  18. jom kite cari abg ankt nak..weeee..hahaha..cantik cantik lak mereke nie..untugnlah..heeee

    ReplyDelete
  19. hihi..
    kang tetibe terangkat wee

    ReplyDelete
  20. tu abg kandung...blom abg(buah hati) lagi..sume ade :)hakhak

    ReplyDelete
  21. opss..
    yang abg buah hati da lain cite hihi

    ReplyDelete
  22. maybe sbb diorg cantek pastu femes, dgn abg2 diorg sekali tibe2 nampak hensem.. kekeke..

    ReplyDelete
  23. huhu abg depa memang hensem pun..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi