Wednesday, July 20, 2011

SEGMEN: KAMI SAYANG TEMAN BLOGGER-TERJAHAN KEDUA

Assalammualaikum..

Sambungan dari segmen ninie yang 1


********************************
SILE KELIK HEADER UNTUK TERJAH

header kamu sangat2 comel lah. Btw tak de ape sangat nak kate. Loading laju! Tu yang suke.


Tuan punye belog ceria patut name belog pon ceria hihi. Btw loading time blog ni sangat2 laju kau. Simple & nice!

Nice. Tapi kalau bole 
- buat scroll box kat bloglist
- tak letak gambar banyak sangat pun tak pe kot
- kurangkan widget sebab loading agak lambat




hira! Blogger ni kan daku baru je kenal tapi rase macam dah rapat. She like my adik lah. Hee
Blog yang ringan & sangat bes untuk diterjah


Nice blog. Suke sebab wane purple hee


Blog ni agak lambat loading. Mungkin sebab banyak widget yang gerak2 kot.Tapi sume dah cun

Sory semua yang daku komen2. Same2 kite baiki kelemahan. Btw thanks pade yang kritik blog daku juge :)

12 comments:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi