Saturday, July 9, 2011

Review : Aiken Tea Tree Oil Spot Away Cleanser

Assalammualaikum..

   For those yang ade masalah jerawat yang susah nak kering tu daku syorkan korang pakai krim ni. 

 Bile dah gune dalam 2 minggu lebih ni memang ade kesan perubahan pada kulit.Krim ni untuk kulit yang berkombinasi juga. Krim ni boleh :

  • kecut & keringkan jerawat
  • hilangkan kesan jerawat selepas 2 hari
  • kurangkan kemerahan kesan jerawat
  • licinkan kulit lepas 1 minggu pakai tanpa kesan jerawat
  Tapi depends pade jenis kulit muka korang. Setakat ni alhamdulillah daku pakai elok. Jerawat yang baru nak tumbuh tak sempat nak bergedik2 kat muke. He..Yang besnya krim ni :

  • murah
  • easy to carry (kecik sangat)
  • murah
  • tak pedih bile apply kat jerawat
  • odourless
    Yang tak besnye bile letak muke jadi tegang sikit lah. Boleh didapati kat mane2 shopping mall,watson @ guardian ye. Rasenye kat kedai runcit pon ade. Selamat mencuba.Opss sebelum nak try bace selawat & bismillah dulu ye. 

22 comments:

  1. pnh dgr jenama ni..
    tp tak pnh guna..

    ReplyDelete
  2. hai..yanaa menyinggha cnie jugak...=D

    ReplyDelete
  3. huhuuhu xpernah try ni plk^^

    ReplyDelete
  4. waaa excitedny i bce entry ni.. well.. we hve the same prblm lah...
    tp relly ke krim ni jd??
    da pncuci mke skali x????
    tau x.. i dh xtw nk pkai produk ape lg ha... huhu..

    ReplyDelete
  5. krim ne memg sesuai untuk awk . :)

    saya da penh try, tp xde kesan sgt.

    ReplyDelete
  6. el janna :

    huhuhu..tryla kalau sesuai gune terus hihi

    ReplyDelete
  7. cik idora :

    tu la jerawat naik..aiken ade pencuci muke tapi kite x gune la pencuci muke die..just gune cream ni je :)

    ReplyDelete
  8. haritu ade usha-usha gak brand ni...tapi tak jd beli..gi beli brand Nuteen..ok jugak brand tu =)

    ReplyDelete
  9. cik najihah gune pncuci ape ek??

    ReplyDelete
  10. yop..ni bkn ke pencuci muke dye?
    tp best kn gune aiken ni.. kulit xkering

    ReplyDelete
  11. terbaikk ahh..dah pakai sebulan sekali nagn toner dan moisterizer semakin berkurang dah... XD rmai puji muka dah berubah !

    ReplyDelete
  12. jealeous nye u get the result, sy da pkai lebih 3 minggu 1 set produk aiken. sme je result nye, bekas jerawat still xpudar yg mmuaskan then jerawat still tumbuh ag 3 4 bijik daa nie. I am so stress u know. sbelom nie ad pkai oxy, utk jerawat mmg kecut but left the parut until now still mncari mne produk yg boleh hilng kn parut ek? waiting for aiken tea tree oil still blom nmmpak keberhasilan. :( but one thing good is muka than minyak klo pkai plembab dy..

    ReplyDelete
  13. mcam mane cara pkai??

    ReplyDelete
  14. Yang pntg jgn biar mka anda ad mnyk lr utk elakkn jerwt.. Sy gna toner aiken.. Hehe

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi