Thursday, July 7, 2011

tenkiu lucky 666th follower - cikgu fad

Assalammualaikum..

Alhamdulillah. Tak sangka secepat ni bilangan follower bertambah. Thank ya untuk follower yang bertuah ni. 666 cantik yaw no ni. Jom ramai2 terjah beliau


picit header yang ombak die lawa tu ye

p/s : jadilah follower yang menghargai setiap butiran kata seorang blogger didalam entry nya. :)

15 comments:

  1. amboii kemain ramai lg followr dia ;pp

    ReplyDelete
  2. weewiit..
    tahniah.. dah 666..^^,

    ReplyDelete
  3. cik pulau :

    alhamdulillah..die punye lagi banyak kan

    ReplyDelete
  4. wahaha: bg la hadiah cket..hadiah smile tuk cf pun dh cukup....hehehe

    ReplyDelete
  5. tahniah. blog cik najihah dah makin maju. hehehe. dah 1000 nanti buat kenduri plak ye? :D hahaha

    ReplyDelete
  6. hihi...esok ade lah tu adiahnye hihihi

    ReplyDelete
  7. taufiq :

    hee alhamdulillah..
    hahah thanks ya..
    x de la nak buat kenduri kan haha

    ReplyDelete
  8. Famous juga yaaa kamu :D
    Happy blogging..

    ReplyDelete
  9. x de la..biase je..
    hihi same goes to u too :)

    ReplyDelete
  10. wah...666 sudah..tahniah tahniah..teruskan usaha mu..:)

    ReplyDelete
  11. wahh.. congrats da 666 followers dia... heee~

    ReplyDelete
  12. huyoo.,followers awk byk btol kn.,^^

    salam perkenalan dari Alahai~ jemput la ye^^

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi