Saturday, July 16, 2011

Tenkiu so much!

Assalammualaikum..

Daku sangat2 terharu dengan korang yang join segmen ni yang julung2 kali daku buat. Tak sangke ade jugak yang nak join. Tenkiu sayang2 sebab support daku. Juga bagi yang follow daku tu tenkiu sangat ye. Sekarang ni daku bz & tak update blog sampai esok kot. Tengok keadaan.

Dan bagi yang tinggal jejak & komen tu nanti bile daku da ade kat umah daku reply korang punye jejak & komen ye. 

Lagi sekali tenkiu so much atas sokongan korang!

P/s : hari isnin daku buat list ye sayang2 :)

14 comments:

  1. :D smpat lgi ke nk join ni :/
    bru balik.. ni pun nk rest kn otak jap ~.~

    ReplyDelete
  2. list ap? dpt adiah tak?hahahah!!

    ReplyDelete
  3. Salam. tahniah dan good luck dari saya ye.. :)

    ReplyDelete
  4. anis menantikan list nye..heeee

    ReplyDelete
  5. tahniah sygsss ! thats mean , bukan ben ashaari sorang boleh buat segmen . kita yang biasa ni pun boleh ..

    oh btw , Tia belum join . agak sibuk sekarang .. tapi akan cuba usahakan . insyaAllah :)

    ReplyDelete
  6. kak niena :

    sempat sangat kak..x pe..lambat pun x pe :)

    ReplyDelete
  7. mira :

    hadiah? hahah tu x tau lagi..list yg join ni la

    ReplyDelete
  8. ierazizi :

    hihi nnt fara bagi ye haha

    ReplyDelete
  9. memorial cute girl :

    hee..tenkiu support

    ReplyDelete
  10. tia :

    yup..alhamdulillah menjadi jugak..heee x pe tia..take ur time

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi