Monday, July 25, 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Jom2 join tekan header BA

Buat kauorang,selamat mengkritik blog daku ye 


59 comments:

  1. salam nice and simple blog cantek sedap mate pandang..entry pon bleh tahan. kaloe de mase dtg lah ye jgok blog saye dan silalah komen

    ReplyDelete
  2. ai awk!
    heheh..abg ben soh komen yg buruk2..tapi malangnye saya tgk sume nye bes jek..
    blogger lame nih..hehehe..seng jek nak jengah2 ha..x mengaco owg nak bace..hee..comei!




    http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  3. ok je semua....tuan tanah pun cun jek :)

    http://nurul-izwa.blogspot.com/2011/07/beb-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  4. @aimie amalina

    awww tenkiu syg!
    da datang komen2 jugak hee

    ReplyDelete
  5. tak perlu nak kritik da..tp, kalo sy pakai bb,,,,kena tnggu masa skit nk loading spnuhnya..ehe

    ReplyDelete
  6. salam ziarah...komen saya: macam mana nak daptkan widget karanganku tu? TQ...

    ReplyDelete
  7. kritik je kan tak bole puji kan?

    blog ni keseluruhannye ok. tapi bagi mencukupkan syarat segmen ni. saya nak kritik tang header je.heeeee. header kalau lagi meriah mesti lagi best.woooowooo.

    jemput kritik sini ^^
    http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  8. @Santri T.P.I.N.I

    bole cari kat tutorial untuk buat scroll box :)

    ReplyDelete
  9. blog kemas, ringan dan rasanya xder paper lagi nak dikomen. ok. =)

    http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  10. ermmm...x reti nk kritik la... dtg singgah jer boleh ler..

    ReplyDelete
  11. salam kritik..tak ada nak kritik apa pun,dah ok..cuma warna sidebar tu tak sama ngan background pulak..http://sayurlemak.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  12. haa..ni yg fik xsuke pasal blog ni..sebab simple sgt...kene la serabut sket..baru la berat..

    ringan sgt blog ni..hahaha..

    tahniah! fik follow k!

    http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  13. iye, entri semuanya menarik, tapi tempalte nampak macam simple sangat.. ehehehe

    header tu mungkin leh tukar yang lebih cantik sikit kot.. sebab kalau buka blog ni header mesti yang last baru dpt buka.. berat sgt kot.. ehehe

    Jom kritik blog saya plak

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  14. tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

    http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  15. hehe..dtg sini pula jumpa cik najihah ^_^

    ape nak kritik eh?hehe..
    selalu tengok belog cik najihah jadi tak da ape nak dikirtik..hehe

    ReplyDelete
  16. nervous nak kritik.blogger otai ni.
    heheh sume okay je.nice! :)

    ReplyDelete
  17. Hai nak kritik cikit eak? hurmmm...header simple sangat nampak dull..huhu..Datangla kritik blog saya balik yer :)) : SEGMEN | BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

    ReplyDelete
  18. @DaYaH JeLitA

    time kasih..o yeke..nnt try buat header lain pulak ngee

    ReplyDelete
  19. semua ok ^^

    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  20. Takda benda utk dikritik. Simple and ringan. HIHI, sorry abg ben. Terpuji pulak

    http://thecrappingstarts.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  21. xtau nakkomen apa..

    http://pabilajarijemarimenari.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  22. buang traffik tu . sebab . boleh ade virus ape tah . . tak tau kesasehan .

    http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  23. blog comel :)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  24. slm...tulisan kat entry leh besarkn cikit x mama x nampaklah bila nak baca entry tu...:)

    http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  25. okay, blog yang simple dan just nice ! =D

    semoga awak lebih kreative dalam create header =D peace

    Jom Kritik Sini plak Oke =D

    ReplyDelete
  26. iklan nuffnang diletakkan kat tempat yg salah. tgk blk kat website nuffnang. shoubox pun aku prefer yg tak payah keluar masuk.lagi reader friendly hehe

    ReplyDelete
  27. Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

    http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  28. bg sy blog cik najihah da cukup cantek. nice. Like!

    ReplyDelete
  29. ok cun,kemas dan teratur

    dah folo n sila kritik blog saya
    http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  30. Hye tuan rumah, Lina terjah sini . Eh, Lina baru je join segmen akak, haha. Btw, blog akak dah superb! Maybe kena buang yang feedjit tu. Mendtgkan virus lah

    Comment me back

    ReplyDelete
  31. tak payah ada live trafic feed lagi oke kot ;D

    petua kuruskan badan??

    ReplyDelete
  32. comel dah.nice.dah follow.ajar wat background bole?:)

    http://juzforthelassie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  33. selamat berblogging.. thanks singgah blog..

    ReplyDelete
  34. hai najihah syg!!!!!..dah lama xdtg blog cf ea..hehehe..cf dtg ni.blog dah ok la...haha..xpandai lgsg nak kritik kan?haha..

    http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  35. Header mcm kosong sgt. besarkan la tulisan tu. Heheh. Feedjit x perlu letak kot. =D

    Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete
  36. follower dah 1000++
    siapa lah sy nak komen

    kalau nak doodle free, datang lah sini, esok last day offer

    ReplyDelete
  37. nice blog.. cantik..

    http://mehmetwie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi