Thursday, July 28, 2011

Status hot peminat bola sepak kat fb

Assalammualaikum..

   Baru tadi daku tak lepas dari tengok setiap update orang2 kat fb pasal bola. Peh gile bengang weh. Daku rase nak menyumpah kat player singapore itu.Nak tergelak daku bole bace 1 1 status. Boleh jadi pengulas sukan ni kite kan hihi.Jom daku share. Semua status diminta permission owner fb ye.

SEBELUM GOL
-
-
-
ni status daku yang tengah bengang ye sebab pes time tengok bola sungguh2













BILE DAH GOL
-
-










TAPI BILE DAH 1-1






yang ni status paling daku suke yaw





Sedikit pesanan buat player singe yang berpura2..

Lu orang memang dasar kaki propa kan. Sikit2 jatuh injured. Tak kental langsung ma. Tengok harimau,kene tendang steady lagi,cool. Jiwe nak gagah main setanding name.
Dasar lutut second hand huh

Begitulah semua status nye. Ade yang bengang. Ade yang kecewa sangat2 kan. Ade yang marah. 
Macam2. Tapi bagi daku player mesia dah all out kot nak main even lemau.
Pape pun.............

WA CAYA SAMA LU APEK. TERBAIK LAH 

p/s : pas ni update mesti bersepah dengan luahan hati pasal bola kan hee

54 comments:

  1. nak ngan adik aku jerit2 tengok bola..haha

    ReplyDelete
  2. biasela tu hehe....konfem bnyk entry luahan hati lepas nie..;)

    btw nak ajak join segmen nie,,:)pasal favourite sport..saje suke2..

    http://bombay-913.blogspot.com/2011/07/segmen-bombay-nak-taw-sukan-kegemaran.html

    tq..:)

    ReplyDelete
  3. kenapa Malaysia kalah?
    meh baca sini:

    http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/kenapa-malaysia-tewas.html

    ReplyDelete
  4. hee :)
    btol2..sume org ckp sal bola kat fb.
    macam2 gaye komen de..even kecewa..hati ttp cool tu :D

    ReplyDelete
  5. memang hot..penuh news feed pasal bola je..salah satu ayat dari fren FB 'Game's end.. Tetibe sume player Singapore sehat2 belaka.. Huhuhuhu..'

    Memang nampak sangat singapore berlakon lewat2 kan masa

    ReplyDelete
  6. lepas ni dashboard pnuh laa cite sal bola :D hak3

    ReplyDelete
  7. homepage cik ezy pon penoh ngn status bola..
    haha

    ReplyDelete
  8. @bombay

    hahah konpem banyak entrynye nnt..
    ok tenkiu invite :)

    ReplyDelete
  9. @GnieSyazni

    hahah tu la die..kuat sangat berlakon

    ReplyDelete
  10. huh naiem & the gang tadi tengok kat metrik kemain lagi bila dah score satu, bila dah seri mula hilang balik semangat tu, hehehe.

    ReplyDelete
  11. ada org singa bengang ngan status2 ni semua dik huhu..x caya check kt kelab blogger BA ;p

    ReplyDelete
  12. macam2 kan..

    semua pasaL bola


    ila yang xminat pun terminat bola malam neh...heheh

    ReplyDelete
  13. tekanan jewwww rasa nk lempang laju2

    ReplyDelete
  14. geram lg kat singa yg suka berpura2 tu... haishh...

    ReplyDelete
  15. btul2. hihi. but sayang harimau malaya! hebat la~ cume bukan rezeki. nak buat mcm mne kan~ cube lg untuk 4 tahun akan dtg.,

    ReplyDelete
  16. kita patut bangga dgn pemain malayisa sebab pakai anak jati malaysia.jom join contest saya: Jom Join Segmen Sulung Aku

    ReplyDelete
  17. tak tengok bola. kahkahkah *gelak pelik kejap* hahaha :p

    ReplyDelete
  18. sangat suke ayat last tuh
    Lu orang memang dasar kaki propa kan. Sikit2 jatuh injured. Tak kental langsung ma. Tengok harimau,kene tendang steady lagi,cool. Jiwe nak gagah main setanding name.
    Dasar lutut second hand..
    hahahaa

    ReplyDelete
  19. ahah..mmg kecewa malaysia kalah tp berbangga ngan depa sebab depa da wat yg terbaik malam td..

    ReplyDelete
  20. hahahahaha....lucu sangat...begitulah adat permainan. Mereka kagum dengan kehebatan Harimau sebenarnya. Mereka takut untuk menyerang terang - terangan...kan Singa terlalu licik dalam segala urusan. Nie baru bola sepak...tengok dari bidang lain

    ReplyDelete
  21. walaupun kalah, takpe kita kalah bermaruah. live malaysia!!

    ReplyDelete
  22. mencik dgn drama hangat lakonan singapurapura mlm td.. akak dh carut2 mlm td tau... ilang sopan ai..

    ReplyDelete
  23. kat twitter lagi la hebat nak banding dgn Fb..hahaa.
    tapi kita kalah bermaruah..
    hehehe

    ReplyDelete
  24. ahahahaha..sehati sejiwa gak la kita kan..haha..akk masukkan najihah dlm bloglist akk..:)

    ReplyDelete
  25. cis..aku bru jek uodate sal bola..kahkahkah...bru trdetik jek...hahaha :P

    ReplyDelete
  26. @iejjah

    hahahaha...tu la..bersepah pasal bola

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi