Tuesday, July 19, 2011

BEN ASHAARI ,AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA


sambungan segmen BA 

Daku pilih 3 blog ni :

1. KAKI SEMAK


daku pilih sebab URL die unik weh. Siyes name tuan punye belog pon kaki semak.
Btw suke blog die sebab simple & betul2 tak semak.

2. MK


Die pengomen tegar blog daku. Sis ni dulu ex- UPM & noe what daku rase lagi rapat dengan beliau. Lagipun entry beliau bes2 tau. Tak caye jom bace blog die

3. UMAR FARUQ


Tak tau kenape pilih blog ni. Sebab header die lawa & macam bagi makne kat situ. Tak tau kenape nak pilih. Kenape??
Penulisan yang mantop. No wonder follower beribu


13 comments:

  1. amboi...siap nan header tuh....

    jum bc sy pnye lak..heee

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/07/en-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    ReplyDelete
  2. pilih blog kamoo..:) http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    ReplyDelete
  3. tenxs cik najihah.. terblur jap bangun bangun tido terus tekan url.. hahaha

    ReplyDelete
  4. ehem..ehem dik kecik..kamu terpilih.. yeah!!!

    http://mizztina.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    ReplyDelete
  5. nama kita sama. nm blog kita hmpir sama.. kita sama2 kecik.. hhihihihi..

    ReplyDelete
  6. woh... terpilih???? pengsan jap.. hehehe... time kasih.. *pengsan balik*

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi