Tuesday, July 19, 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

Assalammulaikum..




Nak join tekan header ye. Jom join sebelum 2 petang

***********************
  • mule bukak blog usang ni pade Ogos 2010. Nak dekat setahun da.
  • mule2 daku buat blog ni untuk suke je. Member nak buat daku pon sebok nak buat. Last2 jadi makin minat nak majukan blog ni**ayat rase macam nak rendam kepale dalam baldi tak haha
  • idola : Abg Ben sendiri sebab he really2 awesome. I love the way  he "talk" in his blog
  • harap2 1 hari nanti daku akan jadi macam beliau. Tak mengharapkan kepemesan tapi mengharapkan penulisan yang mantap.
  • salam kenal buat semua blogger. Tenkiu atas semua follower yang support. Sayang semua!
  • blog daku patut dipilih blog yang kene singgah hari2 sebab daku cume dapat bantu melalui hasil enulisan dalam entry je. Harap2 semua tips & info yang daku bagi dapat bagi korang input.

Done!


17 comments:

  1. semoga jadi seorg blogger yg berjaya nanti...heee~ (^^,)

    ReplyDelete
  2. hai najihah..pengomen setia blog eka..muahaha..tq

    ReplyDelete
  3. tq2...cntik blog...kemas jer...akan slalu singgah di cni..insyaallah... :)

    ReplyDelete
  4. http://coretanharapan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-aku-pilih-3-blog-ini-kerana.html

    blog awak terpilih :))

    ReplyDelete
  5. suke sangat gan blog nie....nak singgah slalu ler....

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi