Wednesday, July 20, 2011

Beza blogger pemes VS blogger suam2 kuku

Assalammualaikum..

   Hai semua. Wat ape? Tadi juling jap tengok blogger cantik2. Korang penah rase terpinggir tak bile dalam kalangan blogger2 pemes? Rase berbeza kan. Jom daku share serba sikit pasal perbezaan blogger pemes & blogger biase a.k.a baru nak naik.

# BLOGGER PEMES

  • macam artis!
  • lebih berpengalaman 
  • lagi tau pasal selok belok blog ni
  • tak susah2 promote pun da ramai yang follow
  • entry superb
  • jadi pilihan ramai blogger
  • hensem & cantik haha
# BLOGGER SUAM2 KUKU

  • malu2 nak ping entry @ blog
  • tercari2 idea nak buat entry
  • berusaha dapatkan follower yang banyak
  • amik jalan pintas untuk pemes
  • berusaha untuk dapat kan perhatian dari blogger pemes
   Daku kat sini bukan niat nak menyentap sape2. Daku pon blogger biase jugak. Mule dari bawah. Kalau nak tau daku punye blog ni boleh dikategorikan sebagai blog sampah kot dulu. Tapi kite kene berusaha untuk hasilkan blog yang bes. Daku pandang blog tu bukan pade muke de tapi pade hasil penulisan entry die. Bagi daku lah kan,muke hensem & cantik tu sebagai bonus untuk up kan lagi blog. 

   Maaf kalau daku terkasar bahase kat sini. Bukan ape,macam tak adil kalau nak beza2kan blogger sesama blogger. Tapi tepuk dada tanyelah selera.Kite same2 lah support sesame blogger ye. Tak pe,usaha tu kan penting. Semoga kite same2 berjaya dalam dunie blog ni. Sekian


12 comments:

  1. entri superb tu aku tak berape nak sokong lah kan..blogger femes ni ade gak yang entri tah pape..sekadar cukup syarat menulis...dalam erti kate lain tak de kualiti.

    Entri Terkini : Asal lah cakap jepang lak ni????
    Entri terdahulu :Tentang aku si blogger picisan

    Watch my video songs ^_^

    ReplyDelete
  2. akak pun suam2 kuku kaki.. tp alhamdulillah akak tak la nk amik jalan pintas.. kena la jujur kan..

    ReplyDelete
  3. betul tu. penulisan lagi penting. tapi kalau muka pon cun, kira kelebihan dia lah kan. bersyukur dengan apa yang ada. :)

    ReplyDelete
  4. @Taufan Bin Ribut

    act betul tu...ade jugak entry yg emmm..tapi da pemes nak wat cane kan

    ReplyDelete
  5. @mizzkechique

    yup..betul tu..slow pemes ape salahnye

    ReplyDelete
  6. ehehehhehe.. kita sendiri pn xnk jd blogger suam2 suku apetah lg nak jd blogger femes2... jadi yg biase2 je.. yg enjoy dlm blogging... :p

    ReplyDelete
  7. aish,jujur itu pntgkan..

    jgn nk guna jln snng..

    hpy n enjoy blogging yer!

    ReplyDelete
  8. betul..like me..berbelog ikut ska hati..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi