Wednesday, July 27, 2011

misi cari kembar bermule

ENTRY MELEKAT SAMPAI 12 TENGAH MALAM
CARI SAMPAI JULING



Assalammualaikum..

   Alhamdulillah lastly tamat jugak segmen daku yang ke 2 ni. Ok agak penat nak tunggu segmen ni habeskan. Mane taknye juling mate. Alhamdulillah sambutan yang sangat2 baik. Tenkiu korang. Harap segmen ni dapat tambah kan lagi kenalan korang ek. Jom cari kembar2 korang kat sini :

   Sory lambat keluarkan list sebab semalam berokband buat gile.

JANUARI

FEBRUARI
MAC
APRIL
MEI
JUN
JULAI
OGOS
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DISEMBER

PROBLEM 



Alhadulillah selamat jugak listkan semua.
Ade sape2 punye link tercicir & tersalah letak bulan lahir?
 Bagitau ye sebab mate dah juling haha
Btw tenkiu sesangat kat korang ye sebab join. 
Muah2! Hee

Ape lagi silelah cari kembar masing2 ye. Salam perkenalan.

Sebagai tande penghargaan amiklah award ni

Photobucket

81 comments:

  1. eh..apsal akak xjoin yer??

    xpela..terjah gak la..

    ReplyDelete
  2. awak.. hehe rasa nya URL blog saya awak salah letak la hehe.. saya bukan bulan oktober hehhe tapi saya september..

    http://alyajane.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-cari-kembar-blogger.html

    ReplyDelete
  3. thank cik najihah,masa untuk cari kembar! xD

    ReplyDelete
  4. OK! Dah check..
    KEPUTUSANNYA~~
    Xde kembau...
    Sdeyh~~~

    ReplyDelete
  5. dah terjah semua blogger yang lahir bulan mei tapi takde kembar lah . -.-'

    ReplyDelete
  6. ade join segmen ni.. tak silap dah letak link penyertaan..
    tapi tak ade hurm..

    http://hafrizzulhafiz.blogspot.com/2011/07/mari-mencari-kembar-blogger.html

    ReplyDelete
  7. hehe..trime kasih ^_^

    saya tak jumpa yg lahir tarikh yg sama la..

    tp saya jumpa yg 12.9.89..kami beza sehari je..hehe

    ReplyDelete
  8. @cik Beskod

    sory ye..
    tadi banyak sangat link..tertuka..sory :)

    ReplyDelete
  9. @Cik Ceria

    o yeke..x pe..kembar bulan jugak hee

    ReplyDelete
  10. huhu..penat owhhh..Yana pegi lawat semua..heee..dari bulan 1 till bulan 4..hehe/nnt smbung lagik

    ReplyDelete
  11. da terjah sume blog bulan 11..tp tak jumpa kembar.huhuhu~ kembar oh kembar~

    ReplyDelete
  12. fana dh check..xde kembar pon 24jun..hehehe

    ReplyDelete
  13. kenapa fatin punya problem? cuba link ni...

    http://namakufadhillah.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-cari-kembar-blogger.html

    ReplyDelete
  14. @!Fatin Fadhillah...

    sebab x de entry..dah banyak kali cari x de

    ReplyDelete
  15. eh, lulu miss ke?

    ramainya join...

    ReplyDelete
  16. terjah terjah!!..
    saya march!

    ReplyDelete
  17. Yg Bulan 8 pula ramai kembar yg lahir 8/8... Adala 3-4 orang... Tapi xtermasuk saya...huhuhuhu...
    Tapi takpe... Best dpt berkenalan dgn blogger lain...hehehe

    ReplyDelete
  18. dah check list dah...dah der pun saya jumpa kembar saya...semua sipi-sipi je..

    ReplyDelete
  19. dh terjah suma yg bulan april tp x jumpa ler kembar saya...

    ReplyDelete
  20. @Bella

    aah pasan jugak..
    ramai yg lahir 8 ari bulan 8 kan..
    xpe2..kembar bukan

    ReplyDelete
  21. shera jumpa kembar shera.. hahah shera x sempat join segmen ni.. tp tetap nk cri kembar.. hahaha.. ^_^ akhir nyer jumpa jugak..

    ReplyDelete
  22. aikk nape saye punye tade

    http://belogniakupunye.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. @Ain Syazana

    termiss..dah letak..sory sgt ye..keliru..
    em btw knp nak klik post komen x bole ek kat blog awk

    ReplyDelete
  24. da view semua bulan oktober..and da follow most of them..tapi tak jumpa kembar...wuaaa...nak kembar jugak...

    ReplyDelete
  25. nway awak da bley komen sy nye belog ya! =)

    ReplyDelete
  26. 2 orang kembar efa. Yeehaaaa :)
    Kamik sukaakkkkk c(:

    ReplyDelete
  27. tq najihah buat segmen ni... cheq sue dah jumpa kembar2 cheq sue... EFA & NUNA EIYA. esok kami nak sambut besday sesame nih... :)

    *cheq sue follow najihah ye...

    ReplyDelete
  28. @Lady Gugurl


    ala ciannye..huhu samalah kite..x de kembar

    ReplyDelete
  29. @Cheq Sue

    bagusla..
    hee nak join jugak hihi tak malunye

    ReplyDelete
  30. OGOS !!

    Lalalala .

    17 Ogos 97 .

    Adew sowank kembau ta sama tahun . Teeeheee~

    http://mieraishak.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-cari-kembar-blogger-by-cik.html --> kembar saia !

    Ogos bnyk blogger 10 ogos nan 21 ogos .

    ReplyDelete
  31. @BloomSyaz

    tahniah..
    lagi 1 8 ari bulan..ade 2 ke 3 rasenye

    ReplyDelete
  32. ramai nampaknye yang sambut hari lahir bulan puasa , hehe :D cian2

    ReplyDelete
  33. @ANA

    aah..kesian dorang..celebrate time berbuke ngee

    ReplyDelete
  34. wah.. sy da jumpe kemar sy la hehe..

    ReplyDelete
  35. huhuh mmg juling mata..gud luck sume

    ReplyDelete
  36. nk bw nih :) tq cik najihah! :)

    ReplyDelete
  37. huu tak jumpe la kembar akoo..
    =(

    ReplyDelete
  38. wahaaa...ramai ny bulan mac..kene terjah semua nie..ihiks~

    ReplyDelete
  39. mekasih sis!! akan dicari 7 feb XD

    ReplyDelete
  40. sedih . xjumpe kembar kte yg hilang .. hehe :)

    ReplyDelete
  41. tahniah la ek segmen ni sgt unik! hehe =)

    ReplyDelete
  42. esok...nak bawak laptop ke sekolah...aku nak cari kembar,,,haha

    weh..mcm mana ko leh letak link nama blogger tu ye dalam komen ..
    ajar :)

    ReplyDelete
  43. thank you dear !

    tapi i check, takde kembo. sedihhh.. :(

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi