Tuesday, July 5, 2011

terime kaseh blog,anda ajar saye macam2!

Assalammualaikum..

   Hai semua selamat tengah hari. Sory weh baru nak update. Semalam malam ingat gagah la diri ni nak bangun berblog kan tapinye hampeh tido dulu waaa. Tak menang tangan ni nak balas jejak korang2 yang datang blog daku ni. Thanks weh.

   Ok lah korang tengok tajuk entry daku tu skema badut gile kan. Haha act daku nak share dengan korang ape yang kite dapat dari berblog ni. Tapi tajuk entry lintang pukang. Lantak lah labu. Ape yang daku dapat dari blogging ni? 

  • blaja camne nak bace kod html
Ha mampu?? Sebelum ni blaja jugak benda alah html ni tapi haram tak paham. Bile dah berblogging ni mase nak edit2 background blog bagi kasi comel ni ha barulah pandai nak cari,nak bace semua tu. Sampai juling2 mate ni ha nyah. 

  • blaja menghormati
Hormat-menghormati sesame blogger. Sape cakap tak penting meh nak cepuk. Even korang tak suke blog tu pun at least hormatilah beliau sebab same2 blogger kan same2 manusia. 

  • kekemasan
Ape yang daku maksudkan dengan kekemasan? Macam susunan blog kite la. Cube kalau korang pegi kat blog yang terabur susunan widget die. Tak ke rase nak hempuk lappy ni kan. So dengan berblog ni kite bole kemaskan blog kite dengan pegi terjah blog2 lain yang emang kemas gitu. 

  • tak kurang juge mengajar macam mane nak jadi kurang ajar
Yang ni act ade jugak. Tapi tak kan nak tunjuk kan. Yela mane taknye sekarang ni alam maya dunie blog dah makin hebat. Nak hentam sane sini. Cik Anon ade je yang nak cari pasal.

  • bercinta
Ha ade sape2 yang sentap? Heee. Tak mustahil jugak cinta sesama blogger kan. Mane tau kot2 jodoh ke. Ehem wawawa.

   Jadinye jadikanlah dunia blog ni sebagai medan anda untuk mengenali lebih ramai blogger disamping dapat tambahkan lagi kawan alam maya kite kan. Ok ayat daku bm A+ haha. Jangan maki2 ye sekian.



24 comments:

  1. oh yeah!! belajar selah=gi mampu..:)

    ReplyDelete
  2. heee..betol! dgn blog bole wat ilang sedey jap..x jugak kejap..lame..hiii =)

    ReplyDelete
  3. sama la kita..macam2 dapat blaja bila berblogging..tambahan pula dapat improve penulisan kita..huhu..

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  4. =) heee..betol, blog buat sy ilang sedey kejap...x jugak kejap..lame gak la...heee..ok BM mang A+..hee =)

    ReplyDelete
  5. =) heee..betol, blog buat sy ilang sedey kejap...x jugak kejap..lame gak la...heee..ok BM mang A+..hee =)

    ReplyDelete
  6. yg last tu..ada tu yg dh jadi..,haha..tp bukan sy la

    ReplyDelete
  7. HAHA. takley blah jumpa cinta XD

    ReplyDelete
  8. terima kasih..heheh..byk yg da belajar an...sama2 kita kongsi ilmu aw..:)

    ReplyDelete
  9. btol tu...widad pon byk belajar gak walaupon baru je bape bulan berblogging...

    ReplyDelete
  10. he..he..stju dgn entry ni :)

    ReplyDelete
  11. ada jugak ya kebaikan berbelog ni.

    ReplyDelete
  12. tuela kan.. macam2 kite belajar bila dah ade blog ni..:)

    ReplyDelete
  13. nurathirah kaman :

    yep2..marilah belajar :)

    ReplyDelete
  14. aimie amalina :

    hee tau xpe..suke terus kan

    ReplyDelete
  15. nasz :

    yup tau xpe..
    improve banyak sangat

    ReplyDelete
  16. shafmechy :

    opss yeke bukan..
    kalau menjadi pun ape salahnye hihi

    ReplyDelete
  17. ary anwari :

    hee thanks..same2lah kite blaja

    ReplyDelete
  18. widad :

    blaja yang baik x pe..jangan yang buruk kan

    ReplyDelete
  19. rozuan :

    ade la..x kan buruk semuanya kan

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi