Tuesday, July 19, 2011

Qistine First Giveaway

Assalammualaikum...


Ditag oleh 2 blogger kiut fyza & Achik Syida untuk join GA INI
Tenkiu sayang2 tag daku

Nak join sile tekan banner super kiut ni okeh 


tag pade :

MK
hira
anis adila
ninie
kak mai


CLOSED : 20 OGOS


hadiah die sume topup. Tak payah pegi kedai beli topup lagi kalau menang.


p/s : asal rase macam dah join r? tapi tengok list tak de pon. 

6 comments:

  1. tanks sis..
    insyaallah, esok ninie join ye :)

    ReplyDelete
  2. awak..
    kite dtg terjah dr segmen ninie..
    kite satu kumpulan..
    =)

    ade kritik2 kat entry ni..
    http://lemonribena.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-teman-blogger_3578.html

    ReplyDelete
  3. akak! actually, saya nak tag akak. lepas tu, saya tengok akak dah tag saya. so, tak jadi la. saya tukar nama akak dengan orang lain. haha. macam tau-tau je akak ni. haiyoo. hahaha :p

    ReplyDelete
  4. @hira

    eh yeke..hahaha..mane la tau..opss..
    akak bole bace kehendak kamu kot hahaha

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi