Wednesday, July 6, 2011

benda2 yang membuatkan orang annoying nak bukak fb!

Assalammualaikum..

  Hai semua selamat petang. Korang penah tak rase annoying gilos nak bukak fb? Sebab? Daku lah yang merasakan sebegitu sekarang ni. Sebab tu lepas bukak je fb terus off & off9 kan chatbox tu. Ade sebabnye. Rasa annoying tahap dewa. Kenape? Meh bace sini :

harap maaf jika terasa
siape makan tomato dielah yang rase masamnye.

  • post status setiap 1 saat,1 minit
Alek2 muke kau yang tukar status tu. Kejap kang nak makan lah kejap kang nak berak lah kejap kang nak bunuh diri la. Kau tau tak ade certain manusia yang rimas. 

  • uplod gamba yang same tapi pose lain2
Dasatlah nyah. Gamba semua same tapi yang lainnye pose kau. Kejap kang nonggeng kejap kang kat atas. Gambar cctv kan. Suke la.

  • tukar2 status relationship
Sekejap single sekejap kapel sekejap married. Aiyo. Sory to say agak meluat lah dengan perangai yang macam tu. Even rasenye tak perlu nak tunjuk pun kan. Much2 better. Kalau tukar tapi stay for a while tak pe ni kang kejap2 tukar. Hot lah kau.

  • bahase yang terlampau susah nak paham "ewww"
Yang ni pun agak annoying. Tapi apekan daye bace jelah kan walaupun pade hakikatnye terbelit lidah nak bace. " biasew2 jew","nax mam jup". Ape kah??

  • hari2 nak update status yang nak marah je
Period hari2 ke? Kat home kalau tak kelua status ko yang bertaipkan " vavi,vangang,sial" semua tu tak sah. Agak2 lah. Daku pun kadang2 emo jugak tapi control lagi kate2 tu. Kau tak sedar yang kawan fb kau bersepah2.

  • tag yang tah ape2 kat wall
Yang ni paling daku rimas. Buat nyemak wall je. Kalau tag benda yang memang kite suke tak pe tapi ni yang bukan2. Memenuhkan wall & menyemakkan mate kan.

  • penuh 1 wall dengan ayat2 cinta kau
Sukekan nyah kau tunjuk kau tengah dilamun cinte tahap gaban dengan gf/bf kau. "B rindu ayg","beby syg abg". Bagi daku cukuplah itu semua untuk privacy korang je. Tak perlu kot nak tayang2 kat orang. Bukan jeles tapi meluat punye pasal.

    Entry ni kalau korang bace agak rase emo kan. Aah agak lah. Bukan ape. Daku nak on9 fb pun rase macam malas je sebab kan perkara2 di atas ni. Bukan nak marah ke ape tapi pepandai koranglah pikir ye. Sape yang buat terase lah. Sape yang tak buat diam2 je. Sekian.

p/s : geli dengan mereka yang uplod gambar bermesra2 nak cium2  berjuta2 kat fb. Macam kau sorang yang ade pakwe@makwe. Malangnye si perempuan yang beriye2.Si lelaki buat bodoh je. Isk2

28 comments:

  1. hahahaha hangin bebenor~!!! saja singgah...rehatkan mata yang da penat ni..nak lagi nak lagi

    ReplyDelete
  2. widad pon geli..tu la perempuan yANG BERIA22 ..laki nyer wat selamber jer..

    ReplyDelete
  3. rilex la cik jieha..biar jew..mgkin diorg syok sendri kot..:)

    ReplyDelete
  4. kak aisah :

    hihi,,memang hangin pun kak..ape kaba?
    hihi

    ReplyDelete
  5. prince :

    rilek la ni..
    sakit mate ni adoi yai..

    ReplyDelete
  6. tu lah sebabnya akak tutup terus akaun fb akak.... rasa cam buang masa. Lebih baik blogging...

    ReplyDelete
  7. aziela :

    betol2 layan blog lagi bes lah

    ReplyDelete
  8. saiazuan :

    x reti nak gune la pulak

    ReplyDelete
  9. pmpn yg rajin tayang bf pun aku geli nk tgk.. :)

    ReplyDelete
  10. sume yg cik najihah tulih kat ats tu sume betoi!kiki =) sbr la ye...=)

    ReplyDelete
  11. skrg SL dah kurang buka FB...suka buka blog pula..hehe

    ReplyDelete
  12. huhu..
    btl tu CN..KIC pn mcm tu jgk..
    jrg on chat..offline je..
    fb pn untuk blog je skrg..
    tgk blogger2 nya entry..

    ReplyDelete
  13. heidi :

    opss..pengakuan tu..hihi

    ReplyDelete
  14. aimie :

    huhu tau xpe..sabo jelah mampu

    ReplyDelete
  15. idah :

    sememangnye blog lagi bes

    ReplyDelete
  16. KIC :

    uih samelah kite kan..bukak pun SB & KB je nak tengok blog orang

    ReplyDelete
  17. adoii klako betoi..
    huhuh..
    betol sangat sangat sangat!!!!!!!!
    SETUJUU!!!..=)=)=)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi