Sunday, December 23, 2012

Kontroversi : Buah Dada Neelofa, Fatin Liyana Bogel,Siti Nurhaliza Bogel & Buah Dada Fauziah Latiff

Assalammualaikum..
 
    Semenjak 2 menjak ni makin galak keyword lucah2 kat blog aku. Aku rasa aku dah lama tak buat entry kontroversi bagai ni kan. Sekali naik, aku sendiri malu nak baca keyword. Sekali naik Fatin Liyana lah, Fauziah Latiff lah, Siti Nurhaliza lah. Korang tangan gatal ye.









    Kalau yang memang pesen seksi tu tak boleh nak kate ape lah kalau orang nak cari keyword macam2 kan. Tu ha yang tak pernah nak seksi tu kesian. 

52 comments:

  1. hahah..camne boleh termasuk kat sini.
    tapi bila dah buat keywords cam tajuk kat atas tu pasni konpem banyak lagi yg masuk.
    kena filter nih.

    ReplyDelete
  2. Buah dada Neelofa. Hahaha. Mantop sungguh dia tu.

    ReplyDelete
  3. hahaha..sabar jer la..mcm2 :P

    lama xbwre sini,dtg bawa entry baru.. Link chot,Jemput singgah :)
    http://chot91.blogspot.com/2012/12/website-menarik-untuk-dilawati.html

    ReplyDelete
  4. hahha.. yang kelakar tu fatin liyana pun termasuk sekali.. tak memasal je..macam2 la orang ni..adeyy..

    ReplyDelete
  5. smua perkara yg xelok ni..huuu
    jgala mata kita dri melihat perkara yg bukn2.. >,<

    ReplyDelete
  6. huih , kemain lagi keyword yang naik nih .. bahaya sungguh ..

    ReplyDelete
  7. pehhh..neelofa.
    kalah julia perez.
    hahaha

    tak kenal lah najihah.
    flying school mana?
    batch berapa?

    ReplyDelete
  8. hahaha tak pasal2 blog najihah di cari2 nya gambar seksi..heee

    ReplyDelete
  9. kesian mereka2... sabar ajela...

    ReplyDelete
  10. @Iqa

    tu la. org yg x pakai seksi tu pun naik jugak

    ReplyDelete
  11. @Iqa

    tu la. org yg x pakai seksi tu pun naik jugak

    ReplyDelete
  12. uish.xsenonoh benor org mcari,,,-.-"

    ReplyDelete
  13. laki gs lah tu yg search . bodo betoi

    ReplyDelete
  14. erkk... dasyat2 jugak keyword yang masuk dalam blog awak ni kan??hehehe

    ReplyDelete
  15. ada jugak yang gatal nak search camtu.mangkuk betul! hihihi :D

    ReplyDelete
  16. uhuksss...memang ramai jer orang yang mencari2 mender2 cenggini.... hu hu hu... tapi so far...alhamdulillah la... kat blog kakak x pernah lagi...

    ReplyDelete
  17. Balas kunjungan dan folo sini..keep in touch dear

    ReplyDelete
  18. Agaknya dah xdak benda lain nak cari tu..

    ReplyDelete
  19. Aduhhh m3ngapakah sex maniacs byk benau smpi ke blog awak

    ReplyDelete
  20. dah sampai google memang tangan sume nak cari,,

    jom join segmen ni..takde syarat pape..cuma letak url entry je..entry pape pun aku terima asal tak lucah,racism etc..thanks
    jom join segmen ni ye..

    http://www.jeritpekik.my/2012/12/segmen-bebas-syaratentry-terbaik-untuk.html

    ReplyDelete
  21. memg bengong org yg cri keyword

    ReplyDelete
  22. x dew kerja duk search benda cmtu..

    ReplyDelete
  23. @MizzTina

    haha. tu la kan kak. ape2 je dorang ni cari

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi