Wednesday, December 5, 2012

6 Pictures of Beautiful Ratu Rock Ella On Her Wedding. Awesome!

Assalammualaikum..

    Rindu nak update blog. Sebelum aku bz sangat2 baik aku update sekejap sementara ada idea ni haha. Korang dah tengok gambar ella kawin? Kali ni aku terpegun sangat tengok Ella cantik sangat mase majlis resepsi dia. 1st time aku tengok Ella ikat rambut wei. Ye, dan beliau sangat cantik. Tak nampak pun dia dah berusia 40++ tahun. Jom tengok gambar.

   Oh sebelum tu credit gambar sepenuhnya kat Mukhriz Latif & Udey Ismail FB Page







   Berseri-seri kan. Nampak cantik sangat dia.

   Ok cukup lah tu. Selebihnya pegi tengok sendiri kat page atas mereka. Awesome kerja mereka. Bye!

p/s : stresss :(


10 comments:

  1. selalu tngok ella rock2. ni tgk ella ayu2. hehe

    ReplyDelete
  2. wah..memang berseri2 muka ella..hehehehe

    ReplyDelete
  3. baru tgk dorang kat aftro ria semalam.walaupun si azhar tu lebih muda, tapi rupa dia nampak matured :)

    Jihah bila lagi ni? :)

    ReplyDelete
  4. wedding dress die cantik :)

    badan kecik pakai apa pon cantik, jeles sgt -_-

    ReplyDelete
  5. Ella nampak sweet sangat dengan husband dia. semalam tengok walimatul urus kat astro ria. :)

    ReplyDelete
  6. suami dia pun nampak sempoi and rock macam ella gak. hehe. eh kamu kenapa stress ? :O

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi