Monday, December 31, 2012

Jom Menggila Shopping Jubah Cantik & Murah Di Rinarezmi Closet

Assalammualaikum..

    Wah. Semalam aku update entry kawen namee terus mencacak trafik. Ooo korang suka kat namee eh. Hehe. Btw ramai yang puji dia. Cantik macam Maya Karin. Tapi Ijam kata macam Sabrina Ali. Eh?

    Ok lah kat dalam entry semalam aku ade cakap pasal Rinarezmi punye blog ade jual jubah. Tapi bukan jubah je tau. Ade banyak lagi jenis pakaian yang cantik2 contohnya macam skirts, shawl,kaftan,tops & macam2. Jom cuci mata tengok koleksi dorang yang aww aww tu.

Blogshop : Rinarezmi Closet

JUBAH










MAXI DRESS



TOPS



BOTTOM


    Kalau dah blink2 mata tu cepat2 pegi bukak blogshop atau fb dia & shopping. Yang bestnya Rinarezmi Closet ni offer free shipping & ada diskaun RM5 bila kita beli barang kat sini. Bukan senang nak ade blogshop yang ada free shipping. Ok then bye.

p/s : minggu exam kena kurangkan blogging. Thank u allah for the precious 'gift' for this 2012 which is U <3

3 comments:

  1. Cntik jbah tu!!!
    Good luck.. Bestnye exam.. :)

    Happy new year 2013 ..

    ReplyDelete
  2. namee tu antara blogger yang top juga rupanya ye?? tapi wlaupun dia cantik, dia tak sombong.. satu perkara yang saya tabik kat dia.. :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi