Tuesday, January 1, 2013

Sorotan Perkahwinan Blogger Tahun 2012

Assalammualaikum..

   Tak habis2 entry 2012 kan. Aku tak de cerita yang menarik pun yang nak dikongsikan sepanjang tahun 2012 ni. Yang paling paling manis sekali diaturkan Allah bertemu dengan ijam. Seriously tak dijangka langsung perkenalan aku dengan Ijam. Rasa macam mimpi pun ada sekarang ni haha. Thank u Allah for giving me such precious moment in my life. Later will be planned about future wedding & next step after finishing my degree. Hoyeh.

    Oklah & tahun 2012 jugak lah aku rasa banyak wedding dalam kalangan artis & blogger. Ada siap2 perasan tak? Artis mana yang kawin korang google sendiri. Aku nak post pasal blogger2 yang kawin pada tahun 2012 ni. Jom tengok.



Perkahwinan diusia muda & ummi to be. Kiut sangat! Btw the most adorable muslimah blogger. 



Same goes to dena. Mummy to be & nikah muda. Pon comel





Owner Calaqisya yang meletup tu





Owner Ayunar Biz










    Aku rasa tu jelah kot. Aku jadi silent reader je blog2 dorang ni. Semua cun2. 

14 comments:

  1. hiks. malu. jihah dengan ehem ehemmm ehem... :P hihi. bila tarikh ?? hehe

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. haha. terima kasih ! jihah nanti jemput okeh !! insyaAllah namee datang !! :D

    ReplyDelete
  4. Suka baca blog dorang ni :) Dan suka tengok wedding dorang, cantik !

    Sementara masa masih ada ! TOPUP RM100 UNTUK ANDA !
    http://nadyabubble.blogspot.com/2012/12/contest-top-referer-get-rm100-topup.html

    ReplyDelete
  5. comel2 blogger2 tu.. sayangnya x kenal pn cuma maria elena tu je kot kenal sebab dia pernah keluar dalam rancangan hanis zalikha tu ari :D

    ReplyDelete
  6. Paling suka tengok Kak Irine Nadia. Serius sweet habis.

    ReplyDelete
  7. Cantik2nya.. patut lah jadi artis ;)
    Seronok kan babe tgk diorang kawen.
    Nanti bila turn awk, jemput saya ok.. bole buat entry blogger artis kawen jugak hehe :D

    ReplyDelete
  8. wah...nanty kalau adik kawin plaks...jangan lupa jemput kay? *_^ wink wink...

    ReplyDelete
  9. tgk gambar2 tu, terasa tak sabar nak kahwin pulak..hehehehe

    ReplyDelete
  10. gambar akak takde ke.. perkahwinan blogger gak..bahahaa :P

    ReplyDelete
  11. wah...cantik2 sume...nnti tgu cik najihah pula..mst rmi blogger pemes dtg :)

    ReplyDelete
  12. paling sempoi maria elena kann..kelakar tgk semua pict dia..

    ReplyDelete
  13. Dah lama xberblogging, xsangka ramai dah kahwin... huu.

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi