Thursday, January 17, 2013

5 Dessert Yang Mencairkan Nafsu

Assalammualaikum..

    Sebelum tido aku nak post entry pasal makanan. Silakan menjamu mata


  • Rainbow Cake

  • Lemon Sorbet (resepi kat sini)


  • Rainbow Ice Cream
  • Lemon Blueberry Layered 
  • Berry Cookies Tart

p/s : ya, semua manis. Tapi sekali sekala dapat Ya Allah heavennya. 1 Hari boleh habis

33 comments:

  1. awk tertinggal! blueberry cheese cake!

    ReplyDelete
  2. haha.. memang meruntun jiwa ini tgk desert yang sedap

    ReplyDelete
  3. tetiba lapar ditengah malam baca entry nie :)

    ReplyDelete
  4. menarik! dala banyak2 tu akak cuma pernah makan kek pelangi tu je

    ReplyDelete
  5. Pavlova xde? Huhu tp tak suka pavlova. Manis sgtttg

    ReplyDelete
  6. ala... kenapa lah pagi2 ni terasa lapar tengok gambar2 ni.. aduh..

    ReplyDelete
  7. apa yang jiha suka..semua afzal suka awww

    sweet x?sweet x?kahkahkah :D

    ReplyDelete
  8. teringin nk mkn rainbow kek lah...

    ReplyDelete
  9. sume pun sedap..adeh...lapar desert tetibe

    ReplyDelete
  10. bukan satu hari, 10 minit je dah abis..huhu
    kalo sya yg plg sedap lemon sorbet tu.

    ReplyDelete
  11. Berry cookies Tart tu, Ya Allah... sape nak belanja ni? :B

    ReplyDelete
  12. meninggalkan kesan kemanisan yg amat manis....... hehehe

    ReplyDelete
  13. @Nick Nashram

    hahaha awak memang. lemon sorbet tu sedap gila kalau pandai buat

    ReplyDelete
  14. @Hanida Moss


    hihihi nanti kita banyak duit kita belanja awak

    ReplyDelete
  15. Tak pernah rasa rainbow cake.. Sedap ke ek? Tau tak any place or online shop yg jual rainbow cake ni? Huhuhu

    ReplyDelete
  16. rainbow cake tu rasa sayang je nak makan..hehehe

    ReplyDelete
  17. ahh sedap nyaa. hehe dah lah x mkn lagi ni hmm

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi