Thursday, January 10, 2013

Artis Malaysia & Penjara

Assalammualaikum..

    Entry ringan sebelum start sakit kepala ingat mandarin. Siapa artis malaysia yang kerap keluar masuk jail tak pun pernah duduk dalam jail? Jom tengok

Adzrin Adzhar

mengubah wang haram

Zarina Anjoulie

kes dadah
Raja Azmi


Ameng Spring

dadah

Saleem

dadah

Apek


Sumber dari Kosmo Online dan google


Kalau nak share silekan..Like juge

20 comments

January 10, 2013 at 11:39 PM  

Semua artis yg ada bakat dan hebat.. sayang kan najihah fara...

January 11, 2013 at 12:27 AM  

Adzrin tu tak kenal lah najihah. Siapa eh?

January 11, 2013 at 12:29 AM  

jdkan teladan bukan jadikan idola okay :D

January 11, 2013 at 1:21 AM  

Adzrin azhar tu x kenal pun huhu

January 11, 2013 at 8:59 AM  

makin glemer, perangai makin hampeh

January 11, 2013 at 9:50 AM  

kbykn dadah.

January 11, 2013 at 10:50 AM  

Yg adzrin tu kite xknl
famous ke lya yg ketinggalan

January 11, 2013 at 11:10 AM  

kalo boleh memang tak nak masuk dalam jail ni..sebut pun dah gerun..hahah

January 11, 2013 at 7:16 PM  

harap dorang dah brubah ..

January 12, 2013 at 4:33 PM  

kita sama2 doakan agar mereka akan berubah dan menjadi lebih baik daripada sebelum ini..mana tau, dorang berubah dan menjadi lebih baik daripada orang yang baik :)

January 13, 2013 at 3:18 PM  

@hafiz hafizol

aah :)

January 13, 2013 at 3:18 PM  

@fifie

dy penyanyi pujaan malay tu

January 13, 2013 at 3:18 PM  

@THE LEKAT LEKIT STORY

baik kak :) hehe

January 13, 2013 at 3:18 PM  

@cha

penyanyi pujaan malaya tu

January 13, 2013 at 3:19 PM  

@MizzTina

agaklah

January 13, 2013 at 3:19 PM  

@nuyui a.k.a miss YUI

mostly & khalwat

January 13, 2013 at 3:19 PM  

@Lyaa Suriany

sebab die kurang femes

January 13, 2013 at 3:19 PM  

@Nick Nashram

tahu xpe

January 13, 2013 at 3:19 PM  

@boni kacak

insha Allah

January 13, 2013 at 3:20 PM  

@-meeSUPERGIRL-

insha Allah

Post a Comment

time kasih singgah komen kat sini..
datang lagi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi