Sunday, January 13, 2013

Cebisan Gambar Siti Nurhaliza Bertudung Full

Assalammualaikum..

    Tengok ada selit kat berita awani semalam "siti nurhaliza bertudung penuh". Aku bukak instagram siti tadi nampak gambar dia bertudung full. Subhanallah cantik sangat2. Melting tengok. Mungkin hajat dihari lahir beliau kot. Baguslah. Semoga dimurahkan rezeki & happy belated birthday. (bajet siti baca blog aku kan)




gambar dari instagram beliau

23 comments:

  1. memang cantik .. huhu.. peminat siti mesti suka berubahan nie :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah di atas perubahan itu .. dan cantik sgt muka nya :)

    ReplyDelete
  3. dia memang cantik, kembali kepada fitrah lagi nampak cantik..doakan moga dia istoqamah^^ fara, kalau ada masa, silalah lawat blog saya pula ye=)
    http://bicarasangpena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. cantiknya !sangat2 cantik.pinjam gambar eh jihah. hehe

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah :)
    oyeah, dato ct pun pakai peplum haha. sila berkunjung ke blog untuk tips pakai peplum :) babai

    ReplyDelete
  6. Semoga perubahan itu berterusan dan bertambah baik
    amin
    :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi