Saturday, January 5, 2013

Tragedi 2013 : Tanah Runtuh Di Kolej Kediaman Pelajar UPM

Assalammualaikum..

   Rindunya kat blog & kawan2. Lama tak on9 sebab exam. Sekarang ni pulak tengah demam. Sadis betul. Ok sape yang beli metro & kosmo mesti dah tau cerita ni kan. Patutla semalam balik kolej nampak ade bomba, orang ramai & polis keselamatan upm. Ingat ke ade kebakaran tapi tanah runtuh. Kolej ni sebelah dengan kolej aku. Kira dekat lah jugak
Sini aku share gambar







Kredit gambar sepenuhnya kat Page Harian Putra UPM

Terkejut jugak tengok. Tak pernah2 jadi sebelum ni. Sayangnya lah kat motor2 tu. Katanya 7 buah motor teruk habis. Nasib baik tak de nyawa yang terkorban. Lepas kejadian tu semua student lelaki blok tu diarahkan kosongkan blok tu. Takut jugak aku sebab kolej aku pon atas bukit jugak. Huhu. Mohon dijauhkan apa2 kemungkinan.

Tengah2 exam musim hujan ni macam2 berlaku. Allah. 

6 comments:

  1. teruknyee.... sayang ke motor yg kena runtuhan tu.,.. hu3

    ReplyDelete
  2. nsb xde sape2 yg terkorban atau cedera..

    ReplyDelete
  3. motor nmpk cam baru je lagi sume tu..
    tapi nak buat camne.
    mjr takde sape kat situ masa tanah runtuh.

    ReplyDelete
  4. sekarang banyak betul kejadian tanah runtuh kan.

    ReplyDelete
  5. ya Allah, kesiannya...akak tgk gmbr terkejut gak sbb akak pernah jd penginap kolej tu kan.. xsngka jd mcm tu..

    ReplyDelete
  6. Ya rabbi..bahayanya. lately banyak juga tanah runtuh. risau pulak . :/ em, bahaya betul. lepas ni avoid lah bina benda2 atas bukit. :/

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi