Wednesday, January 30, 2013

WW- Duckface

Assalammualaikum

   
From here


Kalau nak share silekan..Like juge

10 comments

January 30, 2013 at 6:06 PM  

Hoho marah betul tulisan dekat poster tuu ^ ^

January 30, 2013 at 6:22 PM  

hahaha..tau xpe..tp still org ska jgak buat kan..

January 30, 2013 at 9:00 PM  

ahahahaha ! cute lah sangat -_-

January 30, 2013 at 9:59 PM  

kalau comel and hot, boleh diterima jugak. tu pun terpaksa. boleh tahan annoying duck face ni hahaha.. jom jihah jumpe! ;)

January 31, 2013 at 12:14 AM  

Hahaha nak buat lagi nak buat lagi, ada sejenis orang bila buat macam tu kan dia nampak lagi cute mungkin saja nak main main kot.

January 31, 2013 at 1:08 AM  

Kalau gamba tu tuk sorang2 pnya koleksi, xpela kan.. jangan disebarkan kpd yang umum.. kelak, yang lain akan muntah hijau.. hahaa..

January 31, 2013 at 8:45 AM  

mucung itik ke muka itik ye? hahaha

January 31, 2013 at 9:39 AM  

hahaaha comel ape buat duck face cm tu :P

January 31, 2013 at 11:54 AM  

kalau lawa takpe gak..huhu

January 31, 2013 at 4:38 PM  

rasa cam nak tarik je mulut org yg buat camtu..huhu

Post a Comment

time kasih singgah komen kat sini..
datang lagi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi