Wednesday, January 30, 2013

WW- Duckface

Assalammualaikum

   
From here

10 comments:

  1. Hoho marah betul tulisan dekat poster tuu ^ ^

    ReplyDelete
  2. hahaha..tau xpe..tp still org ska jgak buat kan..

    ReplyDelete
  3. kalau comel and hot, boleh diterima jugak. tu pun terpaksa. boleh tahan annoying duck face ni hahaha.. jom jihah jumpe! ;)

    ReplyDelete
  4. Hahaha nak buat lagi nak buat lagi, ada sejenis orang bila buat macam tu kan dia nampak lagi cute mungkin saja nak main main kot.

    ReplyDelete
  5. Kalau gamba tu tuk sorang2 pnya koleksi, xpela kan.. jangan disebarkan kpd yang umum.. kelak, yang lain akan muntah hijau.. hahaa..

    ReplyDelete
  6. mucung itik ke muka itik ye? hahaha

    ReplyDelete
  7. hahaaha comel ape buat duck face cm tu :P

    ReplyDelete
  8. rasa cam nak tarik je mulut org yg buat camtu..huhu

    ReplyDelete

time kasih singgah komen kat sini..
datang lagi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi