Wednesday, January 23, 2013

Bogelman (Lelaki Curi Pakaian Dalam Wanita) & Tiger Show ( Lelaki Tunjuk Anu)

Assalammualaikum..

    Hai semua. Mula2 maaf tajuk entry sedikit lucah ya. Tahu tak apa tu? Bogelman tu spesis orang lelaki yang suka curi pakaian dalam perempuan. Femes sangat masa aku duduk hostel masa kat SMK Sulaiman,Bentong tahun 2003 dulu. Tiger Show pulak femes time aku kat matrik Perak tahun 2009 dulu. Nak tahu apa kisah? Jom baca

  • Bogelman

Apa yang aku tahu masa dulu aku kat hostel SMK Sulaiman,Bentong dulu cukup takut dengan bogelman ni. Sebab everytime everyday bila kitorang jemur pakaian dalam mesti hilang. Ala masa budak2 dulu kan noob. Senior akan kata "kauorang salah tempat jemur kot. Tak pun 'anak2' tercicir". Aku tak bape ingat dulu aku dengan kawan aku ada intai kat belakang hostel. Belakang hostel aku ada bukit. Tang tu muncul si bogel man ni. Kadang2 senior saje je nak takutkan junior. yelah jemur baju & anak2 tak reti2 nak angkat.

Aku tak tahu kenapa dorang panggil bogelman. Ada banyak versi. Ada yang kata dia bogel,ada yang kata dia suka curi bra & spender budak perempuan. Macam2. 
  • Tiger Show


Masa aku mula2 masuk matrik aku pernah nampak. Time tu aku tengah orentasi. Masa tu magrib aku nak tutup tingkap then aku ternampak lah sorang mamat bangla berdiri sebelah blok aku. Al kisah matrik perak ni keliling pokok kelapa sawit. Aku pelik mat bangla ni macam tengok aku,aku tengok balik & lepas pada tu aku terpana. Kau tahu aku nampak apa? Mat bangla tu tunjuk anu dia kat aku. Ok bodoh seminggu. Lepas pada tu aku repost kat majlis tertinggi blok aku. Start pada tu tiap2 hari tiap masa pak guard round 1 matrik.

Aku tak tahulah sekarang ada lagi ke tak mat bangla tak senonoh tu. Kenapa panggil tiger show sebab dia dengan selambe pegang anu dia sambil goyang2. Ya a bit lucah here but i dont how to explain. So aku cerita sebijik2. Maaf buat korang jijik. Dan aku pun jijik.

    Korang pernah ada cerita yang macam ni? Aku rasa lah kan,sepanjang aku duduk kat hostel mesti ada benda2 macam ni. Kalau masa kat hostel Jengka 2 dulu femes dengan orang minyak. Sampai ada yang suruh pakai bra spender terbalik. Lucu pulak bila aku teringat.

    Benda macam ni kena secure kena report kalau ada yang terjadi. Jangan biarkan. Sejauh mana betul ke tak kita tak tahu tapi aku ceritakan apa yang aku pernah nampak & tengok. Pengalaman sendiri. Nightmare kot.

    Silap hari bulan boleh jadi bahaya nak2 kat student & orang perempuan kan. Bila ada nampak orang pegi tunjuk anu dia kat korang jangan pulak korang snap gambar syok tengok sampai tak kelip mata. Pegilah lari menjerit. Mana tau dia gila ke,tak betul boleh tangkap masuk dalam hospital mental. Ok. Selalunya yang buat macam ni mat bangla. Pengotor.

p/s : tiger show tu memang dasyat. Menggigil aku bila ada pengalaman macam tu
   

4 comments:

  1. scary nyerr...kawan faa pon ada pngalaman mcm ni...diorang balik sekolah dlm group (girls) pastu ada seorang india gemuk naik moto lalu tepi diorang sambil pegang anu dia n cakap kuat2 "maw ka? maw ka?" sooooooo scaryyyyyyyyyy!!!!

    ReplyDelete
  2. Errrr xpernah lagi.. Xnak pulak benda tu terjadi.. Mesti demam semggu ahhahaha...

    ReplyDelete
  3. aah. pernah. dua2 pernah. gila jijik. kalo yg bawah tu pernah dia akan baling batu tarik perhatian . bila org tgk terus tunjuk. k geli

    ReplyDelete
  4. salam..biasanya lelaki yang macam ni ada gangguan emosi dan jiwa...so hati 2 bila namapak lelaki yg mencurigakan..first buat2 tk namapak apa yg dia tunjuk and lari la ke tempat yang lebih selamat..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi