Saturday, July 9, 2011

Giveaway Tiny Pillow

Assalammualaikum..

Ok GA lagi! Sile muak hihi. 
Nak support blogger yang buat GA ape salahnye. Kang kesian tau penat2 buat entry nanti tak de orang yang nak join. Nak tau GA ape? 



GA ni dari sis dini. Ala adik kepada blogger pemes lagi cantik tu Sis Maera.
Daku suka tiny pillow felt craft ni sebab ianya sangat3 comel okeh. Dan cantik. 
Bagi sape2 yang nak buat hadiah untuk sang pakwe ke makwe ke silelah order.

Kalau lah memang kan, daku nak tiny pillow ni warna design die warna purple of kos. 
Design?? Nak design blog saye & name pliz hahah demand lebih kau.

Ni ha contoh2 sis dini buat :

 berminat bolehlah ke sini untuk membuat tempahan

CLOSED : 23 JULY

2 comments:

  1. thanks kerana sudi menyertai GA ini... ;)


    semoga bertuah tau!
    Goodluck!

    ReplyDelete
  2. welkem kak ..
    harap2 bertuah hee

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi