Wednesday, July 6, 2011

tips putihkan gigi tanpa ubat gigi

Assalammualaikum..

   Ni daku nak selesaikan bagi korang2 yang menghadapi masalah malu nak tayang gambar sebab gigi kuning. Tak payah risau la. Ni daku tunjukkan macam mane nak putihkan gigi yang kuning tu tanpa gunekan ubat gigi. Macam mane? Tapi sebelum tu korang kenelah ade software PHOTO EDITOR dulu ye sayang.

gambar sebelum



  • pilih gambar > cari ikon make up (brush tool)



  • klik tool berus gigi > applykan kat bahagian gigi yang kuning

siap!! Inilah hasilnye


Tak  payah dah penat nak sental2 gigi kuat sangat. Hikhik.

Oh bagi sape2 yang tak de software ni lagi boleh donlod kat SINI

28 comments:

  1. kalau tak edit pula ??
    cmne ?
    =='

    ReplyDelete
  2. bahaha~~ ku ingatkan tips betol2 la td. nak jugak putihkan gg. alala

    ReplyDelete
  3. Haha.. ingat en guna kayu sugi ke ape en.. ***datang sini balas kunjungan anda di segmen seminggu 100 follower

    ReplyDelete
  4. macam simple tapi mmg berkesan nih..hehe

    ReplyDelete
  5. cik azizah :

    hihi tertipu sude..

    ReplyDelete
  6. G3 lina :

    hihi..x de lah..pakai software saje..
    thanks :)

    ReplyDelete
  7. hahaha.cam menarik je. lpas ni tak payah la pakai berus gigi lagi. hahaha

    ReplyDelete
  8. tau xpe..cap lappy punye brand haha

    ReplyDelete
  9. kihkih..putih bersinar leh jd model ubt gg dah haha

    ReplyDelete
  10. okay pasni kalo gamba gigi x elok, boleh le buat cm gini ;)

    ReplyDelete
  11. wow..jimat ubat gigi nak berus stiap hari.ahahahaha..
    jom ushar beg yang saya jahit kat cini...kalau suka bleh tempah..
    http://myezatulakmar.blogspot.com/2011/07/saya-dah-balik-semuaprojek-pon-bermula.html

    ReplyDelete
  12. Hahahaha, mana aci guna cheat code ni.. :)

    ReplyDelete
  13. LEPAS NI SEMUA ORG SNAP GMBAR TUNJUK GIGI LUAS2.KIHKIH :D

    ReplyDelete
  14. hahaha..
    edit bole la.. cube tayang btul2 tgk..
    hehehe

    ReplyDelete
  15. zoey zau yah :

    haha bole saje..model x berbaya

    ReplyDelete
  16. myezatul aqma :

    tau xpe..memang jimat sangat..

    ReplyDelete
  17. yan :

    tau x pe..pas ni semua stok nak tayang gigi tu

    ReplyDelete
  18. cenkerang :

    hahah ce tayang..lawa tak

    ReplyDelete
  19. eh yg sedia ada pon putih dah .. hehe .. patut wat tutorial cam ne nak kuningkan .. hehe

    ReplyDelete
  20. hahahaha..
    camne nak kuningkan da ramai orang tau

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi