Tuesday, July 12, 2011

Ayat2 lapuk lelaki bile nak ngorat

Assalammualaikum..

   Hai semua. Opss. Sory lambat update. Sonok woo berjelajah kat ladang getah bawak balik durian. Walamak sakit pinggang lame tak naik moto jauh2 haha. Ok lah jom2 cite pasal ni pulak. Weh korang para perempuan. Dulu2 bile kene ngorat ayat laki tu cane? Sweet ke direct ke kias bagai ke. Mesti macam2 kan. Bagi korang yang da kapel tu sile imbas balik cane bf korang ngayat korang hee. 



   Jom tengok ayat2 lapuk lelaki zaman skang yang nak tackle pompuan.Tak sure ade lagi ke tak yang pakai tapi konpem ade kan :

  • macam penah tengok je awak ni tapi kat mane ye?
Ade? Ade kan. Yela mule2 nak ayat. Mesti nak cari point

  • jumpe kat kedai ke cc ke taman ke pastu cakap name ape ye
Name ape ye? Peah la bang

  • opss silap no lah,awak duduk kat mane?
Inilah die yang berlaku kat daku. Memang mule2 silap no. Pastu tuka plan nak ngorat pulak. Haiyo

  • awak,barang awak jatuh tadi
Sambil menyelam minum air. Paham?

  • bf awak tak marah ke saye meseg ni
Ini paling bes lah. Bile pompuan tu cakap tak de bf mule lah naik tanduk.

  • jadi adik angkat saye nak tak?
Yang ni mase daku zaman sekolah dulu selalu sangat berangkat2. Pastu terangkat. 

   Ape macam? Penah tak alami? Opss!!

18 comments:

  1. Huhu... ni mesti dari pengalamankan... Tapi Ayat yang tak lapuk macam mane ek? Nak tahu jugak.... :)

    ReplyDelete
  2. aku paling suka tang ade bf ke tak tu, haha. terus mls aku nak msg dah. annoying doh

    ReplyDelete
  3. ahaha memang da lapuk ni. tapi awas, lapuk pun tetap makan lagi

    ReplyDelete
  4. bf schaze tak guna ayat2 tu semua..huhu mebi kitorg sekelas kot..ekeke

    tak salah schaze ayat 1st die nak kenal dgn schaze is "owh nape nama pelik susah nak sebut?" huehue

    ReplyDelete
  5. cha ril :

    haha tau xpe..
    penglaman..opss..lain kali lah kot entry nye haha

    ReplyDelete
  6. meya :

    hahah tau xpe..ase nak tampo je

    ReplyDelete
  7. freaky :

    hahah tau da..konpmen akan ade yg gune lagi nye

    ReplyDelete
  8. schaze :

    opss..memang name anda pelik pun heee

    ReplyDelete
  9. hehe.,,,

    setuju la semua yat2 neh...ila pun pernah kena ayat2 gini..hiihi

    ReplyDelete
  10. Biasalah tu.. Takut advance kang bahaya pulak. hahaha !

    ReplyDelete
  11. pernah guna 3 daripada tu...tapi bukan utk mengorat..cuba teka yg mana sy guna..hehe

    ReplyDelete
  12. ops,,,soklan cepu mas tu..
    hihihi

    ReplyDelete
  13. pernah kn usha..lelaki tu ckp.. "hai, nama saya nazri" dan MK pun jwb.. "Ada aku tanya??" Pastu dia trus blah sbb kwn2 dia bantai gelak.. hahaha..ingt MK ni hape??

    ReplyDelete
  14. hahaha terbaik lah MK..
    kasi sentap lagi haha
    nak try la

    ReplyDelete
  15. terbaik la
    aku kan mesti tergelak2 sakan bila laki guna ayat2. cm pe jaa.

    weh. aku nk share leh. nk letak kt wall fb. leh?

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi