Wednesday, July 13, 2011

Ben Ashaari Tak Menang Tapi Champion Di Hati Blogger!

Assalammualaikum..

   Hai semua! Selamat pagi. Daku sure mostly korang dah tau keputusan Digi Wow Award kan. Peh 3 kategori Anwar Hadi bolot yaw. Berbulu mate semua calon. Tapi dah rezeki beliau nak wat cane kan. Tapi kan meh nak kate sikit. Daku tetap kagum dengan Abg Ben weh. Even beliau tak menang pun tapi tetap champion lah kat hati semua blogger. Betul tak???? Buktinye. Kat mane2 blog pon konpem2 akan ade blog Abg Ben dalam bloglist.



   Pape pun best of luck Abg Ben!

12 comments:

  1. akak setuju!!! *eh, tetibe akak lak..

    ReplyDelete
  2. hehhe anuar hadi terbaik..tp abg ben terbaik juga <3

    ReplyDelete
  3. tak baca lagi pasal kemenangan ni..

    ReplyDelete
  4. maria liza :

    hee..nnt bace tau la :)

    ReplyDelete
  5. setiap orang ada temptnya sendiri..walaupun abg ben tak menang, dia tetap berada dalam kedudukannya tersendiri kan?hehe.

    ReplyDelete
  6. aah..betul tu..x menang x pe..janji kedudukan tetap top

    ReplyDelete
  7. hehe .. a ah laa .. suka stalk dia .. heheh

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi