Tuesday, July 5, 2011

Perangai @ Perkara yang annoying gila kat jalan raya

Assalammualaikum..

   Hai semua! Da makan? Kalau belom pegi makan sampai kenyang2 okeh. Sempena daku pegi ke pasar tani petang tadikan daku nak share dengan korang perkara2 @ perangai yang daku agak benci bila berada kat atas jalan raya. Kira annoying gilos babeng la.

  • buang sampah 
Ikut dan kau je nak buang sampah mane2 kan. Lagi2 kat highway tu. Kot ye pon nak buang tengok lah dulu ade kete ke tak kat belakang. Ni kang setepek kene cermin kete orang lain.

  • romantik bagai dalam kete
Yang ni paling annoying bagi daku. Nak romen ke romantik ke kat umah la. Dalam kete nak romantik sampai bawak kete slow nak gile ape kes. Siap lentok2 atas bahu lagi nyah awww.

  • bawak kete style slow tahap sipot
Kalau abah daku ni dah lame sound. Slow gile. Agaknye nak selamat kot. Yela kalau nak selamat pon jangan lah bawak sampai 40 km/j oi.

  • masuk simpang tak reti nak bagi signal
Kalau eksiden sape yang susah? Kau jugak. 

  • bile nak masuk simpang barulah nak brek tibe2
Aiyo ini memang kes nak cari maut la. Tengah2 laju sekali kau brek mengejut . Memang kene cium lah bontot kete kau.

  • nak potong tapi pesen lembabs
Yang ni lagi 1 masalah. Dah tau nak potong tu bole plak kau slow motion. Hadoi nyah. 

    Perkara2 maca ni bole sebabkan tension weh. Siyes. Hadoi la. Semoga korang2 tak tersenarai dalam list2 di atas ni ye. Sekian

16 comments:

  1. bile nak masuk simpang baru nak brek dan bagi signal.. ahhh gila geram

    ReplyDelete
  2. betol2..
    kadang2 dalam kete tu... dah sumpah seranah berbakul2..
    hahaha..
    haihhh..lempang laju2 jugak karang..

    err..emo terlebih..^^,

    ReplyDelete
  3. hehehe...kalau msuk simpang xtunjuk signal..langgar je dia! hahaha

    ReplyDelete
  4. hahaha..betol! len kali kerajaan x yah lulskan kete ade signal kalo dah x nk sgt gune signal tu..=p

    ReplyDelete
  5. cik pulau :

    tau xpe..maki hamun semua kelua haha

    ReplyDelete
  6. kotak bulat :

    kalau ikut kan hati nak je langgar hahah

    ReplyDelete
  7. aimie amalina :

    hahah opss bole pakai jugak idea..bernas

    ReplyDelete
  8. ni yg mmbuatkn org lain tension kat atas jln raya ni... hahaha

    ReplyDelete
  9. aku paling geram tang signal tu! ==
    aku duk bebel je dalam kreta sbb orang tu tak reti2 nak bg signal, haha

    ReplyDelete
  10. hahaha
    tu memang stok nak cari nahas

    ReplyDelete
  11. satu lg..ptg Q ms kt traffic lite... @##&*#@$ btl la..

    ReplyDelete
  12. ha yang tu lagi 1 hal..hangen je

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi