Monday, July 18, 2011

Sesi menjulingkan mate!

ENTRY MELEKAT


Assalammualaikum..
    Ok dengan ini daku keluarkan list mereka2 yang join segmen daku ni. Jom mulekan sesi julingkan mate korang ye, Baik2 jangan sampai kero terus haha. Tanggung sendiri. Btw list ni daku lekatkan selame 1 hari. 

Sape2 yang tertinggal bagitau daku ye.
Silelah menjulingkan mate anda. Ok mate daku pon dah naik juling tengok haha.
Even tak ramai macam segmen orang lain tapi tenkiu sesangat sebab support daku untuk buat segmen ni. 
Muah2!!

p/s : macam terpikir nak buat GA pulak tapi tunggu kayo dulu haha

41 comments:

  1. wehehe ~ tengkiuuu ! ade dlm list dah :) haa buat laa GA lak. heee :)

    ReplyDelete
  2. thank cik najihah,juling biji mata ni tengok :)

    ReplyDelete
  3. freaky dah juling tgk senarai blog ni. haha

    ReplyDelete
  4. @Achik SYIDA

    hahah tau x pe...ni pun da sakit bijik mate

    ReplyDelete
  5. rmai yg join. juling tgk senarai ni. nnt akan singgah setiap link. saya ada dlm senarai. :)

    ReplyDelete
  6. hehe..tersenarai jugak...pasni kita tengok saper yang juling..:)

    ReplyDelete
  7. ramai gak yg join... bagus2.. =)

    ReplyDelete
  8. juling tak juling, semua ni saya dah terjah. hahaha :D

    ReplyDelete
  9. jom terjah tp jgn pula kita jadi juling...muehehehe

    ReplyDelete
  10. ramai tu yg join segmen CN ni..
    tahniah ye..=)

    ReplyDelete
  11. ramai gk yg join..memang btl juling nie..weee

    anda di tag..
    http://anismelon.blogspot.com/2011/07/segmenkami-sayang-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  12. tenkiu tenkiu * saye budak kerdil :)

    ReplyDelete
  13. @Qaseh mYra

    estilah tersenarai..hihi..
    ni pon nak juling da

    ReplyDelete
  14. Introducing Rania- an array of printed Italian satin scarves to suit your choice of fashion style. Visit http://myra-mode.blogspot.com/ to view all five beautiful prints! ♥

    ReplyDelete
  15. ok dah juling~ hehehe nak bw semua nih! :)

    ReplyDelete
  16. aiyakk...sesi juling2 dah stat...get ready....

    ReplyDelete
  17. nak terjah ! tp bz sikit, huhu. akan terjah jugak soon XD

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi