Sunday, July 10, 2011

filem2 melayu yang daku rase bes

Assalammualaikum..

   Hai semua. Sape sini peminat filem2 melayu? Ha. Daku ni agak memilih sikit kalau nak tengok cite2 melayu kat pawagam ni. Kenapa? Typical melayu paham2 jelah kan. Ade ending yang bes ade ending yang hampeh. Jenis daku ni kalau nak tengok filem2 melayu bia 2 3 hari tayang baru pegi tengok. Yelah survey pendapat orang ramai. Haha. Ni daku nak listkan filem2 yang bagi daku bes lah sepanjang daku tengok :

  • Lagenda Budak Setan

cite ni buat daku nanges teresak2 woo. Opss ladang lembu UPM yang sangat cantik tu jadi pilihan memang lawa!

  • Syurga cinta

Heliza yang belakon memanglah sedap mate tengok huhu. Bes jugak cite ni sebab ade meseg die yang tersendiri. Ending bes jugak.

  • Hikayat Merong Mahawangsa

Ok cite ni bagi daku bes gilos yaw. Sebab kesan cgi yang dasat. Cume adelah part2 yang tak bape nak logik tu kan. Suke sebab ade lagu Sedetik Lebih tu. Awww

  • Adnan Sempit

Cite ni pon bes jugak. Lawak nak gilos. Time ni lah sam melonjak2 naik name die. 


   Setakat ni tu lah semuanya kot. Ade jugak tengok yang lain2 tapi em macam tak bape nak bes jalan cite,ending nye. Tapi sebagai rakyat mesia yang gemilang kenelah sokong filem Melayu kan. Tata

apesal cite yang bes2 semua kelua time cuti kat umah ni ek? Apesal tak kelua time daku kat kolej ha??? 

18 comments:

  1. hurm.. klu i suke, merong, hantu kaklimah, zombie kampung pisang, n filem2 aflin shauki.. huhu

    evolusi dari apple http://eleventx.blogspot.com/2011/07/tech-icloud.html

    ReplyDelete
  2. bes jugak cite2 hasil beliau kan :)

    ReplyDelete
  3. mmg cantik pic kat ladang upm tercinta ai tu. hehe. tapi nak panjat gi kat pokok tu kemain penat.

    ReplyDelete
  4. byk22 cerita widad minat cerita syurga cinta..dekata 10 kali widad tgok..ngn cerita papadom..tu pon dekat 10 kali.

    ReplyDelete
  5. yang no.1 setuju ! memang nagis time tengok citer tu...taching siot...langsung tak hirau member sebelah..haha

    ReplyDelete
  6. yeaaa...vote for adnan sempit n papadom...hehehe...baru layan cite CUN..sgt suke oke..weee

    ReplyDelete
  7. filem melayu yg pling best saya rasa lagenda budak setan dgn cinta kot..

    ReplyDelete
  8. saya rasa crita mlayu pling best..lagenda bdak setan dgn cinta kot :)

    ReplyDelete
  9. salam ziarah

    jom ke blog buaya dan jadi follower sekali k

    ReplyDelete
  10. alin :

    hahah tau xpe..adoi..lembu bersepah kan cantik

    ReplyDelete
  11. widad :

    aah papadom..lupe nak letak hee

    ReplyDelete
  12. cik arda :

    hahah tau xpe..
    tisu bersepah2

    ReplyDelete
  13. sobri :

    2 2 menyentuh perasaann hahah

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi