Monday, July 25, 2011

GA:Anis..Nak Kupon Ayamas Boleh??

Assalammualaikum..

   Weh!! Rindu gilos dengan korang seh. Daku baru je dapat on9 ni. Semalam daku baru balik dari kampung. Demam pulak lepas makan berulas2 durian. Waaaa. Sory pade korang2 yang follow tu,daku lambat pegi blog korang balik. Yang tinggal komen & jejak tu daku akan balas nanti ye sayang.

    Ok teruje gilos ni ha. Kak anis ajak join GA beliau. Wah dah ade GA lah hee. Btw sory je sis lambat join.


Sape nak join tekan banner atas ni ye

Anis..saya(cik najihah) nak kupon nie sebab....teringin gilos2 nak makan ayamas ni tau. Nak sangat tau.


CLOSED : 27 JULY

2 comments:

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi