Sunday, July 10, 2011

nak berfesyen bia kene tempat

Assalammualaikum..

    Hai semua selamat petang. Btw still sakit hati dengan blogspot ni sebab button follow tak de lagi.Benar2 menguji kesabaran ni oi. 

   Bab berfashion. Korang suke fashion yang macam mane? Simple? Sarat sane sini? Santai? Bagi daku daku suke yang lebih santai saje. Ye lah yang memandangnye nanti pun t de nak sakit mate tengok cara daku berpakaian. Kalau korang tengok kat luar sane bersepah2 gaye fashion sekarang kan. Macam2 ade! Jom kite usha pesyen pompuan dulu.

  • gaya muslimah


trend yang macam ni ramai sangat2 kan sekarang.Kalau tengok fashionistas2 kat lua tu complete dengan shawl/pashmina,inner,jubah,

  • simple & sempoi
Lebih selesa dengan jeans,baju t-shirt biase & shawl. Ok itu model mase depan yang berkarat =p

  • seksi

Itu gile namenye pakai selendang tapi pakai skirt. Seksi ni pepaham jela ye. Tak perlu nak tunjuk korang tau.

  • vintage

Daku suke fesyen ni! Sebab nampak klasik je. Lawa.

   Ok bagi yang lelaki pulak. Tapi mostly laki ni ramai yang lagi selesa fesyen yang simple santai je kan2. Daku lagi suke yang macam tu weh dari yang bersegak bagai tak kene tempat. Cukuplah bagi daku berseluar jeans & kemeja/t-shirt je. Lebih simple. Btw sangat terpikat dengan lelaki yang pakai baju melayu.Oh!!

maaf gambar tah sape2. Google aje


   Semua tu terpulang lah pade korang sendiri macam mane nak corakkan gaya korang fesyen ni. Nak tiru gaye fesyen orang lain bole je tapi biala kene pade tempat. Jangan sampai dilabel MANGSA FESYEN. Bukan nak kate ape kat upm ramai yang dalam kategori tu.Tengok jelah kanOpss!! Macam ni :


tenku google for the pics

26 comments:

  1. kite pakai yang kite rase selase :)

    ReplyDelete
  2. ramai je yang jd fashion victim nie kan.kekadang sampai sakit otak orang laen tgk.haha.aku.mintak simpang laa.

    ReplyDelete
  3. hahah tu la..lagi2 kat upm tu ha adoiii..
    aku pon mintak janganla jadi macam tu

    ReplyDelete
  4. agaknya pompuan ni mmg pntingkan fesyen kan? pnah skali dalam dewan kuliah, masuk lecturer baru. dia mintak smua org laki pakai tie time tu jugak (kami wajib pakai formal). aku godek2 beg, cuma jumpa tie belang2 je.. tie kaler plain x de. baju pulak belang2 jugak. so, paki je la. bila kelas abes, sorang member pompuan datang kat aku n dia kata : this is fasion disaster..!!!

    ReplyDelete
  5. haha. tak boleh blah yg last tu

    ReplyDelete
  6. mintak simpang la dr mangsa fesyen... pakai yg selesa je

    ReplyDelete
  7. akak suka yang simple je dik.. rimas kalau sarat sgt.

    ReplyDelete
  8. teanjat boboi tngk pic yg siti sarah nie..adeh..dah macam burung gaye nye..nak berfsyen leh je..tp bertempaat and berpatutan le..adeh..

    ReplyDelete
  9. widad pon suka fesyen ala vantage gitu...

    ReplyDelete
  10. yang seksi tu rambut dia botak atas...tu la pakai shawl...hahahaha

    ReplyDelete
  11. yang seksi tuh, gila..buat ape pakai selendang bagai kalo dressingnye mcm tuh....
    cian siti sarah...pakai je ape org bg~ xleh demand ka? xkan die sendiri mintak dipakai mcm tuh..oh itu memang gila..heee

    ReplyDelete
  12. pha is :

    hahah no komen lah..da memang lumrah kot..mementingkan penampilan. x leh blah ko tie belang2 hahahahah

    ReplyDelete
  13. syiela :

    harap2 mcm tu jugak..
    huhu..simple je sude

    ReplyDelete
  14. purple qielah :

    lawa jugak kan..tutup aurat :)

    ReplyDelete
  15. anis :

    hahaha panjat au..ki3..macam burung ape tah..yup2..beragak la nak pesyen pon

    ReplyDelete
  16. aisyah :

    hahah bole jadi jugak tu kan mengong

    ReplyDelete
  17. soly :

    haha aah tau xpe..
    main ikut je nak pakai ape orang bagi

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi