Friday, July 15, 2011

Blogku belum popular..

Assalammualaikum..

Hari ni entry bersepah dengan segmen. Nak join klik header cik lulu ni


Daku rase belog daku belum nak fofular kot sebab daku tak rase nak fofular hahaha.
Tak delah. Bagi korang? Blog ni ade potensi ke nak fofular?


15 comments:

  1. bg den popular tak popular tak penting tapi nak soh orang melekat baca tulisan kita tu yg plg payah..hik3

    ReplyDelete
  2. setiap blog memang berpotensi utk fohfuler. don't give up! gud luck! somoga fohfuler ler ... hehe

    ReplyDelete
  3. nurasyiqin :

    hahah betul jugak..yg penting pembace

    ReplyDelete
  4. hehe.. lama2 nnti popular la tu.. :)

    ReplyDelete
  5. nak fofuler gak..leh join tak??

    ReplyDelete
  6. semekom

    dtg jengah disini
    salamkenal

    ReplyDelete
  7. jalan jalan sini dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi