Thursday, July 28, 2011

Tragedi Princess Diana ( Gambar Ngeri )

Assalammualaikum..

   Semalam google2 tertengok gambar mendiang princess diana. Ngeri owh. Mendiang Princess Diana mati dalam 1 kemalangan dasat dengan tunang die. Sile jangan muntah ye.


kete merc sebelum kemalangan

sebelum eksiden






that was her





berakhir lah kisah seorang puteri pade 31 Ogos 1997



sumber & lagi gambar di oh artis

38 comments:

  1. adeh..ngeri nye lah.. first tyme tahu secara terperinci pasal prncess diana nie..-.-'

    ReplyDelete
  2. ngerinya..minta doa tak temui ajal camtu =.="

    ReplyDelete
  3. scary betol lah . huhuhuhu cian dia .

    ReplyDelete
  4. errrr npe truk sgt ? ngerriiiiii ! xtido mlm lah gua mlm ni. huk3

    ReplyDelete
  5. sgt ngeri tau tengok gmbar princess diana ni eksiden.

    kesian kan princess ni. ish2.

    harap2 tak jadilah macam ni. ^^

    ReplyDelete
  6. gambar driver dia tu yang ngeri sangat..tragedi ni penuh kontroversi..

    ReplyDelete
  7. @siti kektus

    yup tau xpe..ngeri kan..
    harap2 macam tu la

    ReplyDelete
  8. beb, kite punya favicon yg simple je.

    wat lah tulisan tu dlm potoshop ke, paint ke.

    pastu upload kat satu website ni.

    ni link tutorial nya. kite ikut bro ahmad punya. najihah try la wat.

    http://www.trioseposen.com/2011/07/favicon-cara-pasang-di-blog.html

    ReplyDelete
  9. hmm,ngeri..

    nape leh jd cmtu..

    byk kisah disebaliknya kan..

    ReplyDelete
  10. woah. ngeri ngeri. tak pernah tahu pun pasal princess diana ni. Hahahaha.

    ReplyDelete
  11. z xrase itu gambar driver princess diana....

    skali tgk macam orang kulit hitam kan??

    driver princess diana orang kulit putih...

    ade kisah disebalik kematian die ;)

    ReplyDelete
  12. @zeeck

    x tau lah pulak kan..tapi mmg ade kisah pun disebalik ni

    ReplyDelete
  13. gerun =_____= meremang bulu roma dah ni. huhu. minta-minta tak jadi dekat saya. amin...

    ReplyDelete
  14. @hira

    insyaAllah x kan jadi kat kite semue

    ReplyDelete
  15. takoootnya...

    xnak la ila tengok...kang xleh tido...adoii la..ehhe

    ReplyDelete
  16. nauzubillah..
    seriau betul bila tengok mangsa2 kemalangan.
    Ya Allah, minta dijauhi diri ini dan saudara sekalian daripada kemalangan sebegini. amin..

    ReplyDelete
  17. huhu..harap suatu hari nanti akan mendapat keadilan..

    ReplyDelete

time kasih singgah komen kat sini..
datang lagi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi