Monday, July 18, 2011

Reunion Abah (Entry cuci mate)

Assalammualaikum..

   Hai semua selamat malam. Weh tak de mood nak update weh. Tak tau nape. Opss!! Penat kot. Btw reason daku tak update bergelen2 entry sebab ni lah. Minggu ni daku pegi nyibukkan diri ke majlis reunion abah daku. Majlis reunion Alumni Felda kat Tekam Plantation Resort. Tau?

   Ok mase function tu daku sangatlah gembire sebab dapat makan banyak2! Sedap woo,desert macam2 ado. Ape lagi balun la dah yang dijemput terhad,yang datang mak bapak je,anak tak bawak ape lagi kan. Btw hanye daku budak perempeuan remaje yang datang oke. Itu sebabnye "act like a kid" . Sengal! Jom cuci mate.

*************************************
PETANG

sampai terus tido kau
she was tryin to make a cup of cofee???
kat depan umah orang pon jadi nyah
*************************************************
MALAM

purple daku dimalam itu yaw
sedap gilos rojak tu

ni pon sodap
a bit loose. Wore my mom punye jubah la. Heee
i just love this little girl dem much
the tukang amik gamba ngee
Orang pemes ni tapi tak tau sape name huhu
sory le..amik gamba pakai henset cabok je

************************************************
PENUTUP PAGI





Btw mase kat function tu jumpe budak laki hensem & kiut sangat tapi budak hihihi..
Sekian..


11 comments:

  1. haaa.. sempat ye cuci mata. ayokkkk! hahaha :p

    ReplyDelete
  2. ohh my!
    lame xmkn rojak
    bestla dpt mkn bnyak2
    ^_^

    ReplyDelete
  3. lapor perut tengok makann..ish ish..bak sikit..hehe

    ReplyDelete
  4. dear, kamu ditag.. =)

    http://mizztina.blogspot.com/2011/07/segmen-kami-sayang-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  5. uish, silap timing la tgk blog ni.. tgh puase ni.. adoi.. lemah iman.. haha..

    ReplyDelete
  6. @Asyila Zainuddin

    opss..
    hahah saba2 tinggal lagi bape jam je hihi

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi