Saturday, July 9, 2011

shiema sufian : FIRST GIVEAWAY


Assalammualaikum..

Tengok2..daku join lagi. Ape kan daye malas nak pikir idea untuk next entry. Google chrome buat hal habes spoil mood. 

Lagi 1 GA yang hadiah die superb.Mesti korang ingat daku join GA yang hadiah tiptop2 kan. Opss!! Memang ye pun tapi GA lain pun daku ade jugak join. Tak de nak sifat pilih bulu ye sayang.


Nah klik banner bunge ni

blog shiema sangat2 laju nak masuk hehe. Itu yang paling penting kot. Yang lain dah superb!



6 comments:

  1. hai farah,ape kate join contest kia pulak hehe ;)

    http://yourvinylmonster.blogspot.com/2011/07/1st-contest-makanan-kegemaranku-by-cik.html

    ReplyDelete
  2. hihi thanks invite :)
    insyaAllah

    ReplyDelete
  3. pilih bulu hape? bulu musang? beruang? bulu org? eerkk

    ReplyDelete
  4. tengs for joining. you have a nice blog :) keep it up dear :) gudluck dear :)

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi