Thursday, July 7, 2011

weh,apesal dorang ni cantik sangat??

Assalammualaikum..

   Hai semua. Mimpi ape daku hari ni update bapak banyak nye nentry kan. Agak2 nak muntah tak? Tak? Ok sayang korang haha. Berpinar mate ni berblogwalking dari tadi yaw. Nanah mate ni ha tengok mereka yang cantik2 ni ha. Nak tau sape? Jom cuci mate

  • fatin suhana
  • aisah hanafi
  • ida mansor
  • nurul ain 

  • nadia bayu

  • anis adila (baru digilap)


sumber : google

subhanallah indah sungguh ciptaan Allah s.w.t

mereka tak sombong..

tapi yang ni???
-
-
-
-
-
-
-
-
model katil =p

p/s : nak jadi cantik jugak macam depa2 ni bole tak heee. 

44 comments:

  1. . cik najihah

    p/s: selamat berkenalan....

    ReplyDelete
  2. rasanya cik najihah pun dh cantik ;)
    x perlu jadi mcm diaorg..

    masing2 ada kemanisan tersendiri..auwww percayala kamu sgt sweet ;)

    ReplyDelete
  3. kak pinky :

    hihi..time kasih kak..
    just adore mereka2

    ReplyDelete
  4. hee! budak comot ni ade jugak dlm list ;p thank youu!

    najiha da cukup sweet, ta perlu jadi sesiapa pun. trust me. wink. have a nice day ahead ya! :)

    ReplyDelete
  5. kak fatin :

    uwee..tenkiu akak datang komen jugak hihi..sweet ke..opss time kasih..
    tenkiu kak

    ReplyDelete
  6. eh , tertinggal gambar Tia lah :)

    hahaa ..

    ReplyDelete
  7. thnks utk entry ni dear..kamu lagi lawaaaa ^_^

    ReplyDelete
  8. yg first tu model dlm mjlh dara.com kan?
    dia sgt comel!

    ReplyDelete
  9. dlm bnyk2 pic yg last xleh thn....ade plak pic sesat....tp ape bleh buat Segalanya Ku Terima....(skali mcm tjuk drama daa..)

    ReplyDelete
  10. boleh2.. rajin ambil air wudhu
    make sure cantik luar n dlm:D

    ReplyDelete
  11. memang lumrah kehidupan manusia semuanya ingin yang cantik tapi bersyukur dengan apa yg ada...Bagi saya awak pun dah cukup cantik...

    ReplyDelete
  12. Yang paling bawah tu pun boleh di gilap tuuu...

    ReplyDelete
  13. adoii..punya la harap gambo aku ada..haha..btw, yang gambo bawah sekali tu xley blah lor dear..hehe

    ReplyDelete
  14. aih..gambar ai pun takde eh :P

    ReplyDelete
  15. tuan blog nie pon santik jugak lah..ish dok puji org sangat..sume cantik kat atas toh..model katil paling santik..hehe

    ReplyDelete
  16. saya suka gambar fatin suhana....

    dia cantik dan simple....

    ReplyDelete
  17. semua cantik2...model katil tu paling cantik...hehe :)

    ReplyDelete
  18. kak nurul :

    welke kak..
    hihi tenkiu =p

    ReplyDelete
  19. aima mazlan :

    aah model majalah dara..
    aah simple je kan

    ReplyDelete
  20. encik atan :

    tu selingan je hahahaha

    ReplyDelete
  21. maria liza :

    hee..tenkiu sis..semua pun cantik :)

    ReplyDelete
  22. mira :

    hahahah akan datang ade lah tu..tu model hampeh hahahahah

    ReplyDelete
  23. anismelon :

    hahahaha...iyelah tu..suke dok puji2 orang ni..kot2 tempias hee

    ReplyDelete
  24. aisyah aina :

    hahah tenkiu...apelah kan

    ReplyDelete
  25. hye.. mehla dtg my blog.
    blogsayamanis.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum...


    saje dtg singgah. bila baca entri ni, baru teringat. kat blog ayeem ayam ada diletakkan entri pasal senarai 10 blogger comel n cun sblm ni. ada dua or tiga entri yg sama bersambung2. katanya kalo blh tu, nak bg cukup sampai 100 org.

    nak tau, tgk sini.

    happy blogging :-)


    regards,
    BLADE EDGE

    ReplyDelete
  27. memang berpinar mate bila blog walking sekrang. blogger2 perempuan ramai betul yang cantik2. yang atas nieh baru ckit, irine nadia lagi, fatin liyana, hanis zalikha. ish, ramailah. huhu. model katil pon cantek jugak. :)

    ReplyDelete
  28. @ainaa

    yg tu dah mmg cntik..cntik sgt
    hah trimas

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi