Tuesday, July 19, 2011

10 mamat korea yang bikin daku meleleh air liur

Assalammualaikum..

   Ha tajuk nak blue je kan. Haha. Ramai kan yang suke mamat2 korea yang jambu tu. Ape daku kesah. Jambu tak jambu janji hensem.Wah! Tapi daku tak berpaling hihi. Jom usha mamat2 yang bikin daku cair ni ha. Tengok sampai juling.

1. Yonghwa CN BLUE

mamat ni belakon dalam cite "u're beautiful" tu. Btw mamat ni terer speaking woh. Nak2 bile kau senyum ommo!

2. Song Joong Ki

mamat ni daku jumpe time Running Man tu la. Ok sangat2 kiut bebeh

3. Kim Bum

Kenape kau kiut sangat. Nak lesung pipit kau. Kenal mase zaman BOF dulu.

4. Kim Hyung Joong

Mamat ni lagi la ramai yang gile. Kenal mase BOF jugak. Kumpulan ss01

5. Top BIG BANG

Suare kau ohsem

6. Lee Jun Ki

Belakon cite "My Girl" yang pemes dulu2. Btw muke die unik kan. Siyes.Hidung kau lawo 

7. Lee Hong Ki ( FT ISLAND )

Belakon dalam cite "U're Beautiful" jugak. Suara mamat ni bes gilos oh. Adoiii
Kenape kau comel sangat

8. Nickhun ( 2 PM)

Woo mamat ni comel & hensem tahap gaban kan

9. Choi Siwon ( SUJU)

Nak pinjam lesung pipit kau

10. Lee Min Ho

Hero cite BOF. 

Ok daku dah nak juling tengok kehenseman depa2 ni. Yaw. 

p/s  : kalau la kat Mesia ni ade muke2 yang macam ni.......









36 comments:

  1. hihihi z mmg looser gila bab2 korea ni :) tak knl lgsung :D

    ReplyDelete
  2. yonghwa oppa , kim bum oppa , kim hyun joong oppa , lee hong ki oppa , nickhun oppa , siwon oppa hago lee min ho oppa nae namjachingu !! heee . jngn mara .

    kat skola saia adew senior form 4 mulew gilew sejibik nan nickhun siyesly .

    ReplyDelete
  3. sis suke yonghwa . skrg crte baru die heartstring ngan park shin hye.
    sis minat gak kat lee hong ki ..heee.
    tapi kne lee dong wook tak masuk list ??? he's cool n cute ape...heee :D

    ReplyDelete
  4. @Bintu Zainal

    yeke? macam bes je..
    nak masuk dah tadi tapi x termasuk hihi..

    ReplyDelete
  5. ni msti kipas ssh mati pelakon korea ni..he..he..

    ReplyDelete
  6. mang gilew hot mmt uh . kat mkml sc , kat bengkel , pnoh kot name die knew conteng . mang cumill gilew la . syaz nan kwn2 sume pngil die klon nickhun

    ReplyDelete
  7. @BloomSyaz

    alahai untungnye muke ala2 korea.bangge jadi awek die huhu

    ReplyDelete
  8. camne nak cakap tak minat korea nie kalau semua piko kenal.. hahaha

    ReplyDelete
  9. kenape meleleh air liur? lapar ek? hahahhaa ish3

    ReplyDelete
  10. sume hensem2.cair hati dibueknyoo.arrrgh~

    ReplyDelete
  11. najihah pon minat korea eyh...meh kite high 5 hehehe~

    tau xpekan, memang bikin hati panasaran, adoiiila~

    ReplyDelete
  12. kalau ada dekat malaysia..

    ila nak couple la laki cmne..hehe..(gatai)..

    jeles tgk kulit diorg...licin la..erghh

    ReplyDelete
  13. mak aii..luluh ati tengok sumenya..

    cairr....

    ReplyDelete
  14. @ILA HonEyBuNNy

    hahah samelah kite kan aww...licin gile muke die

    ReplyDelete
  15. yeahh..pompuan dan korean ta bole pisah :D

    ReplyDelete
  16. anis mint bof je..setie nie..wahaha..

    ReplyDelete
  17. yg no 1 and 2 tue mmg forever di hati..hahaha.. tapi cube awk usha group DBSK.. dorang lagi wat saye kelabu je mate tengok..hahaha.. especially yg tgh.. name die Kim Jaejoong.. slmt mengusha!~ :)

    ReplyDelete
  18. @missnuyu...

    da tengok tadi kim jaejoong..bole tahan la

    ReplyDelete
  19. oh no!..Lee MinHo...x penah tgok dan x minat dgn citer korea sebelum nih! tapi bila 1st tyme tengok BOF da gila tengok Lee MinHo ...hehe :))

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi