Tuesday, July 19, 2011

Bogel? Sangap? Maksiat? Ape ni.....

Assalammualaikum..

   Tadi tengok keyword kat nuffnang. Bapak kau sume nak lucah2 kan. Nak tengok ape die? Jom sini :



yang ni paling tak menahan. Najihah Yusof sape pulak nyah? Tapi tempias kene name daku lah Najihah. Kot ye pon nak search janganla yang teruk2. Kesian tau daku hihi. Ni mesti kes tajuk2 entry daku ni. Haiya. Tapi agak terkezut yaw name najihah yusof tu. Kesian kat orang tu 




25 comments:

  1. kenape wat maksiat najihah!!!..hahaha..tak pasal pasal..nasib anis tak pernah jumpe benda benda gnie kt nuf anis..

    ReplyDelete
  2. huhuhu...
    panas..panas...panas..huhuhu...=p

    ReplyDelete
  3. kesian akak. hahaha. sabar-sabar~ :D

    ReplyDelete
  4. stok ayat lucah semua..haha

    ko kena buat warning ni, supaya budak2 x tgok blog ko..haha

    ReplyDelete
  5. astagfirullahhh.. 2 je mampu nak ckp. huu

    ReplyDelete
  6. haha kne wat privacy blog nie .. untok 18 ke atas je .. hahahah http://myfacebuku.blogspot.com/2011/07/oh-facebuku-cara-nak-mengorat-pc-hot.html

    ReplyDelete
  7. hahha shera paling truk kena mcm ni..

    "shera seksi" wah terus.. >.<"

    ReplyDelete
  8. @anismelon

    hahah..tu la pasal..name nak letak najihah jugak payah..

    ReplyDelete
  9. mcm kenal je najiha yusof tuh..rasenye die budaq skola

    ReplyDelete
  10. mcm kenal je najiha yusof tuh..rasenye die budaq skola

    ReplyDelete
  11. dasat yg last tuh nak2 nama sama..=D..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi