Friday, July 22, 2011

Segmen : Jom Kongsi Entri

Assalammualaikum..

  Sebelum mate nak tertutup,sebelum bantal ajak tido,nak join segmen ni. KIZ datang singgah blog, nampak menarik segmen die. Ape lagi joinlah.


tekan header kalau nak join

entry yang daku rase sangat hot & bagi daku luahan hati paling hangit ialah

salahke jadi anak felda?

bagi yang tak bace lagi bacelah. Entry tu memang panjang tapi sentap wee


9 comments:

  1. terima kasih..nanti saya link sana juga

    ReplyDelete
  2. dtg singgah dr segmen yg sama... salam kenal...

    ReplyDelete
  3. saya follower yg ke-900... huhu... nak hadiah..!!!!

    ReplyDelete
  4. pengalaman mendewasakan kite, hanya org yg penah susah jer tau dan hormat org yg susah.

    btw dtg dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  5. mulut orang memang susah nak tutup jiha. sabarlahhhh. anak felda pun rakyat malaysia jugak. hishhh..!!

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi