Sunday, July 3, 2011

tenkiu my lucky 600th follower Idayu!

Assalammualaikum..

   Hai semua! Rindu korang wo..Daku nak mintak maaf sebab dah 2 hari tak update blog sebab sangat2 sebok meronggeng dengan family then malam semalam dapat berita dari nenek belah ayah daku yang nenek sedare daku dah meninggal. Jadinya subuh2 bute pagi tadi sepantas kilat speed pegi Sabak Bernam. 

   Btw sangat terharu dengan kerelaaan anda semua sebab follow belog usang daku. Dah 600++ lebih follower rupenye. Adoi komen2 & jejak yang tak terbalas akan daku balas nanti ye sayang. Ok lah ni act special entry buat follower daku yang ke 600 ni. Thanks buat saudara idayu .


jom terjah

4 comments:

  1. abang?..
    abang kandung ke bf?.
    hehe..saya lah abg fatin liyana dan Maria elena.heheh

    ReplyDelete
  2. terer lah dah jadi abang hahaha

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi