Friday, July 1, 2011

perkara yang perempuan buat bile gaduh dengan bf

Assalammualaikum..

   Selamat tengah hari semua. Ape kabo. Harap sihatlah yek. Korang mesti ramai di antara nya sudah berkapel kan wahai perempuan. Ok hari ni daku nak share dengan korang berbekalkan pengalaman yang daku ada sikit. Apa yang perempuan buat bile tengah gaduh dengan bf die. Opss daku ade jugak selitkan ape yang daku buat mase zaman daku kapel2 dulu. Sekarang.. :((



  •    off kan henset
Ha yang ni daku selalu buat lah weh.Ala korang pun penah buat jugak kan. Konon alasannye kalau si bf kol biakan die risau lah sebab nak kol tak dapat hantar meseg tak delivered. Pastu setelah beberapa jam @ minit dah on balik.

  • tak balas mesej
Kelaka lah bila ingat balik. Daku dulu penah sampai berbakul2 mesej bf hanta tak balas. Yang besnye yelah bace ayat2 pujukan. Gedik mak ai

  • menangis
Yang ni maybe ramai yang buat jugak kot. Mungkin korang tak perasan. Kalau gaduh teruk2 ye la nangis bagai. Tapi kan bile pikir2 6tak gune jugak nangis sebab sorang lelaki. Membazir air mata je.

  • tak dating seminggu
Kalau tak hari2 nak dating. Bile gaduh siap cakap tak nak dating dah. Alamak bole ke nyah.

  • menyepikan diri
Daku lebih suka macam ni. Even hakikatnya nak sangat2 contact kau. Percayelah weh si bf tu yang akan cari kau balik. 

   Tetibe rindu pulak zaman2 kapel dulu. Adoi nyeal nyah terlibat dalam cinta cintun ni. Nyesal!!! Tapi buat korang yang tengah asyik dilamun rindu tu daku nasihatkan korang jaga hubungan korang elok2. Tapi jangan terlelu mudah percaye sangat. Sekian

p/s : single itu lebih2 bahagia dari kapel*kate daku

15 comments:

  1. kalau sy,p kemas umah or masak..

    bzkan diri anda.. =)

    ReplyDelete
  2. hahaha pernah, time bercinta dulu kehkeh, seriously rasa mcm kelakar sgt bila ingat balik tapi benda kelakar tu laa yang dibuat dulu hehe

    do u have any answer 4 thiz question? juz wanna know :/

    ReplyDelete
  3. nuyui :

    alamak nnt memasak hangus pulak fara ni hahihihi

    ReplyDelete
  4. salam perenalan http://muhammadaliafandy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. kalu akak p mkaan smp gendut smbil tgk gamba dia koyak2 heheh

    ReplyDelete
  6. sy nanges,haha

    selalu rasa xmau contact dah, tp kita duk trtunggu2 je msg dr dia..aduhai~

    ReplyDelete
  7. cwl :

    hehe ade jugak jenis macam tu kan hee

    ReplyDelete
  8. anis :

    bunuh2..sepak kang hahaha

    ReplyDelete
  9. syue syada :

    hahaha..aah memang selalu macam tu pun kan

    ReplyDelete
  10. ya, saya nama dengan nuyui... bz kan diri.. serius tak buats emau benda kat ats ni.. ekekeke...

    ReplyDelete
  11. hahaha semua saya buat kecuali tak dating seminggu tu. xleh la. haha. esok mesti jumpa balik. majok kjap2 je. haha

    ReplyDelete
  12. amni :

    huhu lain orang lain care kan

    ReplyDelete
  13. fatin :

    dah sayang kan..sekejap aje hihi

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi