Friday, July 1, 2011

cara nak selesaikan masalah BAD REQUEST

Assalammualaikum..


    Hai semua.Selamat malam. Oit tak tido lagi ke? Ok lah rasenye 1 dunie blogging dah kecah pasal masalah natang bad request ni. Hangen weh taip entry penat2 sekali kelua natang tu. Menguji kesabaran nyah. Entry ni khas untuk mereka2 yang belum tau lagi care nak solve natang ni. Jom

1.  cari gambar spanar hujung atas belah kanan


2. pegi tool > cari clear browsing data


3. tick cache saje


4. refresh banyak kali

yang ni untuk google chrome. Btw thanks kepada kak IEB & kak sunah juge sebab tolong daku selesaikan benda ni. Daku cuma share dengan korang. Harap dapat membantu

Ditambah dengan kesabaran yang sangat2 tinggi ye !

8 comments:

  1. tips tambahan klu sudi di sini

    http://eleventx.blogspot.com/2011/06/it-may-work-and-may-not-work.html

    install av
    selamt mencuba.. :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dah settle bad request tu. tak sabar nak guna dashboard baru bila nak update ni. hahaha

    ReplyDelete
  3. huuuu..anis pon kene cm nie gak semalam..anis download ccleaner..then okek..

    ReplyDelete
  4. taufiq :

    hee alhamdulillah..ni excited nak update ni ye hee

    ReplyDelete
  5. anis :

    kalau bole cleankan seminggu 2 kali..bagi ringan

    ReplyDelete
  6. nice tips.,thanks^^

    salam perkenalan dari Alahai~ jemput la ye^^

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi