Saturday, July 2, 2011

ciri2 lelaki idaman yang jarang perempuan sebut

Assalammualaikum..

   Hai semua apa khabar? Selamat pagi. Wah hari ni awal gilos daku update blog kan. Suke nyah. Btw jom bace sini daku nak cite pasal ciri2 lelaki idaman yang jarang si perempuan sebut. Sembang lebat je kan nak yang perfect2 jadi laki. Jom check it out ewah :
  • pakai kopiah @ bersongkok
Nak yang rambut semat2 je nyah. Kesian tau yang tak berambut,pakai kopiah semua. Kadang2 daku tengok yang berkopiah/bersongkok tu lagi hensem lah.

  • kurus
Majoriti member daku semua sebut nak yang tough2 saje yelah konon nanti boleh jadi pelindung bagai. Erk! Tough tak bole harap nak buat ape. Lelaki kurus ok jugak ape,jangan pandang sebelah mate tau.

  • low education
Memang setiap mak ayah nak kan yang terbaik untuk anak die. Tapi tak bermaksud yang low education diabaikan.Paham tak maksud daku? Even daku sendiri penah alami nye kot. Kalau high education tapi belagak nak mampus nak buat ape.Buat stok kene maki je.

  • lebih berusia
Daku suka yang ni! Lelaki lambat matang. Sesetengahnya umur dah 24 tapi perangai macam budak2. Mak daku siap pesan suruh carai lelaki yang lebih2 tua dari daku ni senang nanti tak timbul masalah lepas kawen. Ok tak nyah??

  • rendah
Bahase kasarnye pendek. Lelaki pendek murah rezeki tau. Tapi daku tengok dekat u tu ade kapel lelaki die pendek. Tapi sweet lah wei.

  • mulut puaka
Percaye tak? Sape yang nak laki yang bermulut puaka kan. Tapi ada ke yang agak berlesen mulut nye? Opss!

    Maaf kalau ade pihak yang terasa dengan entry ni ye. Sekian

motif gamba : aku benci laki ni =p

20 comments:

  1. pendek slow sikit ! laki aku pendek weiii, haha

    slalu kne ejek. tp ade aku kesah?? :D

    ReplyDelete
  2. hahah..asal kau sayang..cukup la

    ReplyDelete
  3. haha. kecian kt mamat yg duduk tu..huhuhu..
    sume betol..ngeh3

    ReplyDelete
  4. ukhuk! suami akak rendah juga.. tapi tinggi dari akak lee.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. haha sapekah beliau di dlm gamba tu ?? hikhik^^

    kalau cmtu sy nk jadi tua lah ..huhu

    ReplyDelete
  6. yg low education toh anis tertarik..anis pon mcm toh..kalo leh na yg lgi high dr anis..tp kalo yg belagak na mahampos pon tak guna gak..

    ReplyDelete
  7. kak farah :

    tapi x pe..asalkan sayang kan kak hihi

    ReplyDelete
  8. alif :

    seseorang yang disayangi kot hee...
    silekan lah

    ReplyDelete
  9. anis :

    yaang belagak tu tendang je masok longkang hee

    ReplyDelete
  10. saye pon suke yg tua cket. tp yg tue cket xnk kat saye, mcm mane ni.hehee

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi