Monday, August 29, 2011

trafik blog rendah = tak pelah

Assalammualaikum..

   Skang ni mostly blogger berlumbe2 nak trafik tinggi kan. Tengok blog orang tu orang ni. Trafik mencanak2 kau. Walamak wa tabik sama lu. Tapi daku? Blog daku rendah je. Tak de sekencang korang. Nak2 tengah musim raye ni. Lagilah turun.



   Daku salute dengan korang yang boleh maintain trafik & pag view yang beratus ribu tu. Cane kauorang buat eh? Share sikit hihi. Even sikit yang view blog daku ni tapi daku tetap bangge sebab at least ade jugak 1 ke 2 orang yang nak datang jenguk blog usang ni.

    1 post = 40 view (per day)
1 post = 170 (week)

    See. Aiyak tak tau nak buat ape. Bialah jelah. Tak desperate sangat pun nak trafik banyak. As long as ade orang nak datang bace ok lah tu kan. Yang view dau punye post tu at least sorang daku bersyukur sangat2. Muah2

    Agak2 ade tak kate daku ni nak mintak perhatian nak trafik @ belas kasihan. Oh! Tidaklah wei. Yang penting happy dalam berblog. 

   So,bagi korang yang senasib dengan daku ni tak yah sedih nyah. Just enjoy berblog okeh. Wah gitu. Btw thanks for those keep on visiting my blog at least once. Thanks!

see beruk pon seghonok nak berblog


14 comments:

  1. banyak jugak 40 satu post, hebat..boleh je .truskan usaha..

    ReplyDelete
  2. kt sama..ngeh3..

    xkisah trafik cmne janji trafik kat jalan raya okies..

    ngeh3..

    ReplyDelete
  3. jalan raya jer jammed, blog lenggang..ekeke...

    ReplyDelete
  4. usah diharap pada trafik yang tinggi, kalau sekadar mereka jengah sekali lalu tak baca pun sampai habis artikel kita.

    lebih baik sedikit follower atau trafik rendah, tapi mereka jujur mengikuti blog kita dan adanya komunikasi dua hala (komen/tanya soalan dsbya)

    ReplyDelete
  5. hehe.. same la.. takpe.. selow selow kayuh.. :)

    ReplyDelete
  6. oke la tu jihah. havin fun with blogging jep. hehe . =)

    ReplyDelete
  7. okay la tu 40 per post...yang penting ada yg baca...takdelah sia2 penulisan kita...

    Selamat hari raya...=D

    ReplyDelete
  8. najihah, takpe. traffic tu boleh tinggi lagi. lagipun apa yang nak kejar sgt kan? :) hehe. selamat hari raya!

    ReplyDelete
  9. saya punya blogger yang lama. tak tahu pasal tu semua. macam mana nak tukar baru eh? terasa ketinggalan zaman la pula =______=

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi