Monday, August 22, 2011

Segmen Hira : Aku reti mesak,kau reti?

Assalammualaikum..

Segmen yang dulu terlepas. Join yang ni


   Daku reti masak.......
  • sardin
  • telur masak kicap
  • ayam masak merah
  • buat kuih melaka yang sedap wah!
   Maaf lah. Daku memang tak handal masak macam kau orang yang lain.


7 comments:

  1. salam...

    dtg melawat hihihihihihi~

    ok la tu kira reti masak gak la tu.. blaja slow2 insyaalah lebih dr tu pun reti masaknya~

    http://miszdejavu77.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasakkau-reti.html

    ReplyDelete
  2. kihkihkih xpe2 slow2..jijah pon tak bpe mahir sgt..kihkihkih gudluck yunk!

    ReplyDelete
  3. sedapnya ayam masak merah.. nanti sis masakkan ye :)

    jom singgah balik,

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

    ReplyDelete
  4. kuih melaka saya tak pernah buat lagi. tapi macam simple je benda tu. tak pernah try je. haha :D tak apa, jom kita belajar memasak! ;D

    thanks for joining~ :)

    ReplyDelete
  5. kuih melaka terbaik laaa...

    Cik Reen melawat dari segmen yg sama... http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html


    jom sertai contest Cik Reen =>
    http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi