Friday, August 19, 2011

GA Sweettwinz

Assalammualaikum..

   ditag oleh cik misi



belog sweettwinz ni banyak bende yang comel2 weh. Geram tengok 




14 comments:

  1. Blog ni dah tersenarai dalam bloglist Lulu-Pages :)

    ReplyDelete
  2. comel!!
    tapi pocket dah tak minat bebenda comel, pocket minat bebenda buruk yang functionally ok :D
    moto buruk,
    kapak buruk,

    hey hey, komen pasal entry yg tak patut dipublishkan.
    sila jangan publish kan benci kamu pada boss.. sebab silap silap ada orang google n jumpa plak entry tu.
    tak pasal pasal si boss bangga plak nanti pasal dibenci :D

    ReplyDelete
  3. saya teruja gila tengok orang boleh jahit benda2 ni :) cute!

    ReplyDelete
  4. wah..bnyk nye keychain bear bear..gu luck..:)

    ReplyDelete
  5. @Pocket

    hahahaha..buruk itu cool..
    x kan le nak letak jugak benci kat boss kan ..naye haha

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi