Saturday, August 27, 2011

6 Blog Yang Menarik Perhatian Daku

Assalammualaikum..



   Sempena nuffnang ade buat Blog Day ni kan daku nak join sekali lah. Kat bawah ni ade 6 blog yang menarik perhatian daku untuk masuk,bace & komen entry2 mereka. Sapekah?



Daku start follow blog beliau mase mule2 blogging dulu. 
- entry die hidup
-simple
-tuan punye blog yang sangat friendly & tak kedekut ilmu
- his words can make readers "sentap"



she was my kakak @ kak ngah since i was in PLKN
- blog yang sangat2 simple & sempoi
- entry die pelbagai
- same,tuan blog sangat2 peramah
- blog die mesra reader



she was really2 good on her words
- entry die sangat2 bersahaja + ayat die straight to the point
- blog yang sangat simple & enjoy bile dibace



Nothing much to say. Awesome! Blog sangat menarik perhatian daku nak bace sebab entry2 yang die buat semuanya berkaitan dengan life kita semua. Die bijak express kan emotion die dalam setiap ayat dalam entry die.



-blog yang penuh dengan informasi
- mesra readers sebab rajin buat segmen untuk blogger
- simple & nice blog to read



- suke dengan entry die yang hot lagi kebabom tu
- ayat tak berat sangat
- very the simple blog
- sebab die hensem kot tettttt


Done!

CLOSED : 31 OGOS 11.59 PM

p/s : tahniah terpilih jadi blog pilihan blog ni. Wah








26 comments:

  1. rajin betol najihah join

    anyway, nak wish selamat hari raya maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  2. pergh.......sume blog yg hbat2,,:)...

    ReplyDelete
  3. blog saya tak menarik perhatian ye.. hihihi.. gurau.. anyway salam bersahur.. salam aidilfitri yang bakal menjelang ye

    ReplyDelete
  4. gudluck...ape hadiah dari nuffnang ek?

    ReplyDelete
  5. gud luck. mana tau dapat bonus daripada nuffnang kan ?

    ReplyDelete
  6. wah....blog pilihan...bestnya...kejap karang nak terjah mereka...hehehe

    ReplyDelete
  7. waaaaahhhhhhhhhh........... teehee

    ReplyDelete
  8. rmi tul bloger msia ni yg kte x kenal..

    ReplyDelete
  9. eh diorng ni still consider new blog ke?

    ReplyDelete
  10. wahhhh. thanks thanks. hehehehe. blog ni pun blog fevret aku. hihihi. thanks laaa.. tak sangka senanye ;)

    ReplyDelete
  11. mcm best best je blog dorg nie..hehe..t akk terjah erk blog pilihan hati mu..hehe

    ReplyDelete
  12. @Gen2Merah

    hihihi...sume pun hebat..
    selamat hari raye

    ReplyDelete
  13. @Farhan Hanif

    award..of the year..ape tah..aku join saje2 je

    ReplyDelete
  14. @Saiazuan

    eh x bole ke..asenye mane2 blog pun bole

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi