Wednesday, August 24, 2011

kenape pelakon2 Mesia tak de yang cool macam ni ye?

Assalammualaikum..

   Dah banyak citer korea yang daku tengok pelakon die mesti ade 1 of them yang cool je kan. Korang pasan tak? I mean sape2 yang tengok citer korea lah. Daku pon bukan korean addicted sangat tapi certain2 cite je weh. Layan.

   Agak2 kenape tak de pelakon mesia yang boleh belakon macam dorang2 yang kat bawah ni ye? Jom cuci mate

1) Yong Hwa - you're beautiful

watak shin woo sangat2 cool ok. Awww terjatuh cinta


2) Kim Hyun Joong - boy over flowers

yoon ji hoo. Walamak wat wa cair der


3) Jeong Il Woo - my fair lady

lee tae yeon yang makan dalam


4) No Min Woo - my gf is gumiho

park dong joo. Muke die macam yong hwa kan. Weh dalam cite ni die sangat2 kiut bile nangis. Waa cool gile


Setakat ni yang daku tengok tu lah. Walamak cair woo kalau tengok. Tak pandang hero dah. Tapi kan pelakon mesia ade sorang kot gaye2 cam ni. Nak tau sape?
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
adey syafrien. Dalam cite Kasih Alia.

"bro,jangan sentuh die bro kalau x...."

hahah sape tengok ingat tak dialog ni. Cool bebeh

sape yang tak suke mamat korea ni jangan lah berbulu sangat mate tu ye. Tengok sudah

trimas google untuk gamba 

40 comments:

  1. suka tengok kasih alia ni. eyfa minat kawan dia ni. lupa la nama apa. ehhee. dia tak handsome tp macho :P

    ReplyDelete
  2. waaaa yonghwa lagi.asyik nmpak de je kat mana2 hehe.de mmg cool :P

    waktu tgk u're beautiful,tgh gila dkt geun suk pastu xfokus sgt dkt de.skrang rasa nak tgk balik.hehehe

    :P

    ReplyDelete
  3. @EYFAalias

    hadi..dorang kelaka kan..hahah
    aah x hensem tapi macho

    ReplyDelete
  4. mereka semua SANGAT HANDSOME! benci betul. hahahaha :p

    ReplyDelete
  5. artis malaysia gelap gelap belaka :D

    ReplyDelete
  6. wahhaha...kalau ada retis cm tu kat malaysia...mesti ramai suka..ehhe

    alamak..harine xtgk kasih alia lak...nti tgk kt tonton la....heheh

    ReplyDelete
  7. kurang gemar skit dengr lakonan dia..terasa lawak pulak tengok dia bawak watak jahat dalam adnan sempit the series..hoho..takpe artis baru..boleh belaja lagi..control voice untuk dialog..

    ReplyDelete
  8. Faizal Tahir?
    Rosyam Nor?
    A Galak?
    bukan gelap gelap ker tu?
    :D

    ReplyDelete
  9. ala, saya xboleh la tengok si adey syafrien tu...

    terbayang watak dia dalam drama ana lulu, so saya rasa dia x berapa nak cool [terpengaruh kuat ngan watak tu hehe]~

    ReplyDelete
  10. Ni minat citer ke minat mamat K-Pop ni. Takper. Budak Cina kat Malaysia banyak style artis K-Pop. Boleh jer pilih. :P

    ReplyDelete
  11. wahahaha,...artis korea memang cool..(^_^)

    ReplyDelete
  12. korea korea korea korea korea =,- huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  13. pelakon korea kat ats tu semua sy suke. hihi

    ReplyDelete
  14. ok, kasi saya gelak dulu .. hahhah

    memang tengok dialog tuh .. hahah .. sangat sumtin wrong kat situ, tp bila pk balik cam suweet pon ada gak .. adeh .. memang dialog of the year ..

    ala, banyak pelakon takleh nak menjiwai lagi .. plus, jalan cerita yg malaysia ada ni masih kena banyak kembangkan ..

    saya kagum dengan jalan cerita kasih alia ni .. sangat menarik .. tapi slack pengarah dia tak pandai oleh dengan lebih baik .. biasa sangat, tak de suspen2 ..

    ReplyDelete
  15. tak suka adey syafrien, tp suka rafidah ibrahim .. wakakaka

    ReplyDelete
  16. kalau ade la artis malaysia macam tu, aku rembat dulu..kiki

    ReplyDelete
  17. akak xsuke lak dgn pelakon mesia yg awk tnjuk tu..haha

    ReplyDelete
  18. hahahaha...
    dalam you're beautiful..
    sura sorang lagi.. hehehe..

    ReplyDelete
  19. kan... kat mlysia tak ramai yg comel laaa.

    ReplyDelete
  20. @Afendi Othman

    o die ade belakon eh dlm cite tu..x pasan..

    ReplyDelete
  21. @iPai

    tu la kan..mostly jalan cite same je

    ReplyDelete
  22. tak suke mamat last nie dalam ana lulu..rase na debik je..

    ReplyDelete
  23. jung yong hwa!! minat gile kat die.. ngee.. suare sedap.. lagu best! kekeke..

    ReplyDelete

Thank You For Your Comment. Will be reply later.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Busuk Yang Wangi